Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hattutemppu jäi tekemättä, mutta yritys oli kova! – Matthews takoi hurjat tilastot

Toronto Maple Leafsin Auston Matthews osui kahdesti Winnipegin verkkoon.
AOP

NHL-kauden jättimäisellä tavalla aloittanut Toronto Maple Leafsin Auston Matthews jäi tehopisteittä Chicago Blackhawksia vastaan pelatussa ottelussa. Samalla tappio oli Maple Leafsille kauden ensimmäinen. Joukkue voitti kaksi ensimmäistä otteluaan runkosarjassa.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs kärsi ikävän kotitappion Chicago Blackhawksille. Luke Richardsonin valmentama Blackhawks oli Torontossa parempi maalein 4-1.

Maple Leafsin ainoan osuman iski toisessa erässä kapteeni John Tavares, jolle maali oli kauden ensimmäinen. Maaliin loistavan esityön teki ruotsalaishyökkääjä William Nylander. Tavares laukoi terävällä laukauksella kiekon yläkulmaan ohi erinomaisen ottelun pelanneen Arvid Söderblomin, jolle kertyi ottelussa huimat 34 torjuntaa.

– Söderblom teki eron kahden joukkueen välille. Kolmannessa erässä hän teki useita loistavia torjuntoja. Söderblom torjui meille voiton tästä ottelusta, kehui Richardson maalivahtiaan.

Maple Leafsin supertähti Auston Matthews palkittiin NHL:n runkosarjan ensimmäisen viikon ykköstähtenä. Matthews teki kaksi hattutemppua putkeen viimeistelemällä niin Minnesota Wildia kuin Montreal Canadiensiakin vastaan kolme maalia.

Matthews haki hurjaa ennätystä Blackhawksia vastaan pelatussa ottelussa. Yhdysvaltalainen sai peliaikaa 25.49 minuuttia ja laukoi yhteensä kahdeksan kertaa kohti maalia, mutta yhtäkään pistettä hyökkääjä ei ottelussa kerännyt.

NHL-uransa kolmeen ensimmäiseen otteluun pisteitä kerännyt kanadalaislupaus Connor Bedard pelasi reilut 18 minuuttia ja laukoi yhteensä neljä kertaa kohti Maple Leafsin maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL