Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com

NHL

NHL:n mustan hevosen päävalmentaja kauden avauksesta – ”Haastava ilta…”

Buffalo Sabresin päävalmentaja Don Granato manasi kauden avausottelua.
AOP

Menneen kesän aikana kovia satsauksia joukkueeseen tehnyt Buffalo Sabres joutui taipumaan NHL:n runkosarjan avausottelussaan kotiyleisön edessä. Sabres sai todella ikävästi selkäänsä New York Rangersilta, joka paukutti avauserään kaksi maalia ja johti ottelua jo 3-0 -lukemin toisessa erässä. Sabresilta odotetaan pudotuspelipaikkaa tällä kaudella.

Peter Lavioletten valmennukseen siirtynyt New York Rangers aloitti NHL:n runkosarjan todella komeasti. Rangers kaatoi Don Granaton valmentaman Buffalo Sabresin selvin 5-1 -lukemin vieraskaukalossa.

Ottelussa Rangers karkasi toisen erän puolivälissä jo 3-0 -johtoon. Sabres nousi ennen kolmatta erää kahden maalin päähän, mutta kolmannessa erässä ei uutta kirivaihetta enää löytynyt vaan vieraat tekivät kaksi maalia.

Rangersin tähtipelaajat Chris Kreider ja Mika Zibanejad olivat liian pahoja pideltäviä Granaton valmentamalle joukkueelle. Kreider teki ottelussa kaksi maalia ja ruotsalaistähti syötti kolme. Kreider iski joukkueensa 4-1 -maalin kolmannessa erässä alivoimalla. Granaton mukaan ottelu oli Sabresille vaikea.

– Tämä oli haastava ilta meidän koko joukkueelle. Kaveri tekee kaksi maalia heti ensimmäiseen erään, kun ovat saaneet ehkä kolme paikkaa. Tämä on erittäin hankalaa, kun ei ole vielä pelejä alla runkosarjassa. Me taistelimme kuitenkin hyvin koko illan noustaksemme tästä montusta, kertasi Granato.

Sabresin ainokaisen ottelussa iski saksalaishyökkääjä John-Jason Peterka. Syöttöpisteet maaliin menivät vastikään jättimäisen jatkosopimuksen tehneelle Owen Powerille ja suomalaispuolustaja Henri Jokiharjulle.