Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kokenut NHL-valmentaja iloisena – ”Loistava alku!”

Peter Laviolette NHL:n draftissa New York Rangersin päävalmentajana.
AOP

Menneen kesän aikana kovia satsauksia joukkueeseen tehnyt Buffalo Sabres joutui taipumaan NHL:n runkosarjan avausottelussaan kotiyleisön edessä. Sabres sai todella ikävästi selkäänsä New York Rangersilta, joka paukutti avauserään kaksi maalia ja johti ottelua jo 3-0 -lukemin toisessa erässä. Sabresilta odotetaan pudotuspelipaikkaa tällä kaudella.

Peter Lavioletten valmennukseen siirtynyt New York Rangers aloitti NHL:n runkosarjan todella komeasti. Rangers kaatoi Don Granaton valmentaman Buffalo Sabresin selvin 5-1 -lukemin vieraskaukalossa.

Ottelussa Rangers karkasi toisen erän puolivälissä jo 3-0 -johtoon. Sabres nousi ennen kolmatta erää kahden maalin päähän, mutta kolmannessa erässä ei uutta kirivaihetta enää löytynyt vaan vieraat tekivät kaksi maalia.

Rangersin päävalmentajana debytoi pitkäaikainen NHL:n päävalmentaja Laviolette. Vuonna 2006 Carolina Hurricanesin päävalmentajana ainoaa Stanley Cupiaan juhlinut maajoukkuettakin useammissa eri MM-kisoissa valmentanut Laviolette siirtyi tänä kesänä Rangersiin. Viime kaudella Washington Capitalsia valmentanut Laviolette korvasi Gerard Gallantin.

– Loistava alku kaudelle. Juuri sellainen kuin halusimme. Minusta olimme alusta alkaen todella terävällä jalalla liikenteessä. Olimme valmiita tekemään töitä ja se pysyi läpi 60 minuutin pelissämme, iloitsi Laviolette.

Rangersin voiton ykköstähtinä hääri kaksi maalia iskenyt Chris Kreider ja uransa 100. voiton NHL:ssä torjunut Igor Shesterkin. Venäläismaalivahti otti yhteensä 24 koppia. Ykkössentteri Mika Zibanejad syötti kolme Rangersin viidestä maalista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL