Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sebastian Aholta tulossa jättikausi? – Carolinan hyökkäyksessä lisää kovuutta

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho
AOP

Viime kausi päättyi yhden NHL:n suurimman mestarisuosikin osalta pettymykseen. Carolina Hurricanes selvitti tiensä yllättävänkin kevyesti aina NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin asti. Finaaleissa Hurricanesista ei ollut kuitenkaan voittamaan yhtäkään ottelua Florida Panthersia vastaan. Kausi 2023-24 tulee olemaan koko organisaatiolle merkittävä tulevaisuudenkin kannalta.

Rod Brind’Amour on onnistunut luomaan aikanaan Carolina Hurricanesin päävalmentajana erittäin kiekollisen pelitavan joukkueelle. Hurricanesin hyökkäys on rakennettu nopeaan kiekon liikuttamiseen sekä maalintekoon. Hurricanesin ongelmat ovat nousseet esiin kuitenkin jokaisella kaudella pudotuspeleissä, sillä tehokkuus tasaviisikoin pelatessa uinuu.

Joukkueen hyökkäyksen tärkein pelaaja on kiistattomasti Sebastian Aho. Aho pystyy olemaan jokaisessa ottelussa vaarallinen pelaaja. Ahon arvo korostuu etenkin sillä, että suomalainen on erinomainen niin tasaviisikoin kuin molemmissa erikoistilanteissa.

Ahon lisäksi joukkueen tärkeä palanen on pitkän neljän vuoden mittaisen jatkosopimuksen kesällä organisaatioon tehnyt kapteeni Jordan Staal. Staalia tuskin huomataan runkosarjassa, mutta pudotuspeleissä hyökkääjän peluutus vastustajan parhaita pelaajia vastaan on silmiä hivelevää.

Suomalaisista Teuvo Teräväinen kääntyy edullisen sopimuksensa kanssa viimeiselle kaudelle. Viime kaudella Teräväinen kärsi loukkaantumisista ja ottelut jäivät 68. Mikäli Teräväinen ei löydä vanhaa ja tuttua tasoaan NHL-kaukaloista tälle kaudelle, niin suomalainen jatkaa kesällä matkaansa toisaalle.

Seth Jarvis on ollut pitkään mukana Hurricanesin kärkihulinoissa, mutta viime kaudella tehoja syntyi vain kaksi pistettä enemmän kuin heikon kauden pelanneelta Teräväiseltä. Jarvis on pienikokoisena 20-vuotiaana hyökkääjänä siinä pisteessä, että näyttöjä pitäisi lyödä pöytään enemmän, jotta hyökkääjää ei kaupata toisaalle.

Suomalaissentteri Jesperi Kotkaniemen pelaamista on kritisoitu. Hyökkääjällä on vielä seitsemän vuotta nykyistä sopimusta jäljellä. Viime kaudella runkosarjaan syntyi 43 tehopistettä 82 otteluun. Kotkaniemi pystyy rikkomaan jo tällä kaudella 60 pisteen rajan, mikäli hyökkääjä on ottanut kehitysaskelia fysiikassa kesällä.

Kesällä seuraan hankittu Michael Bunting tuo hyökkäykseen karheutta ja maalintekovoimaa. Bunting pääsi nousemaan täysin puskista NHL:n kärkihyökkääjien joukkoon ensin pelattuaan Arizona Coyotesissa ja sieltä siirryttyään Toronto Maple Leafsin riveihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL