Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ottawa Senators on matkalla pudotuspeleihin!

Ottawa Senators ja Buffalo Sabres kohtaavat. Brady Tkachuk.
AOP

Ottawa Senators on saanut uudelleenrakennuksen maaliin ja tällä kaudella joukkueen on noustava taistelemaan vakavasti pudotuspelipaikoista. Muussa tapauksessa joukkueen valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Kesällä joukkue teki merkittäviä siirtoja ja on paljon valmiimpi alkavaan kauteen 2023-24 kuin edelliseen.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators on kehittynyt NHL:n heittopussista eräänlaiseksi kuplajoukkueeksi, joka on noussut keskusteluun vakavasti otettavista joukkueista, jotka taistelevat pudotuspelipaikoista.

GM Pierre Dorion on tehnyt loistavaa työtä läpi aikansa Senatorsin urheilupuolen johtajana. Dorion on joutunut tekemään fanien kannalta kovia siirtoja, kuten esimerkiksi kauppaamaan tähtipuolustaja Erik Karlssonin ja tähtihyökkääjä Mark Stonen. Nyt nämäkin kaupat alkavat maistumaan paremmilta, kun vaihdossa saadut palaset ovat kääntyneet runkopelaajiksi organisaatioon.

Viime kaudella Senators voitti runkosarjassa 39 ottelua ja keräsi yhteensä 86 pistettä. Senators jäi pudotuspelipaikasta vain vaivaiset kuusi pistettä. Viimeisen pudotuspelipaikan NHL:n itäisessä konferenssissa vei Florida Panthers 92 pisteellä. Panthers selvitti lopulta tiensä NHL:n Stanley Cup -finaaleihin, mutta taipui lopulta Vegas Golden Knightsille.

Senators sijoittui Atlantin divisioonassa kuudenneksi ja jätti taakseen Detroit Red Wingsin sekä Montreal Canadiensin. Tällä kaudella saman tulee vähimmäisvaatimuksena toistua. Tämän jälkeen joukkueen tulee päästä käsiksi Panthersiin, Buffalo Sabresiin ja Boston Bruinsiin, jonka odotetaan laskeutuvan alle sadan pisteen joukkueeksi.

Kesän merkittävimmät muutokset joukkueessa olivat Alex DeBrincatin kauppaaminen Red Wingsiin vaihdossa muun muassa Dominik Kubalikiin. Lisäksi Dorion kiinnitti markkinoilta Vladimir Tarasenkon hyökkäykseen ja maalivahti Joonas Korpisalon joukkueen ykkösmaalivahdiksi.

Viime kaudella joukkueen tehokkain pelaaja oli saksalaissentteri Tim Stutzle 90 tehopisteellä. Kapteeni Brady Tkachuk iski 83 tehopistettä ja oli joukkueen toinen yli piste per peli hyökkääjä. Stutzle iski runkosarjassa 39 maalia. Tkachuk ja Claude Giroux iskivät 35 maalia mieheen. Vähintään samaa hyökkääjiltä odotetaan tälläkin kaudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL