Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nouseeko Charlie McAvoy eliittiin? – Bostonin maalille tulossa vallanvaihto

Boston Bruinsin tähtipuolustaja Charlie McAvoy.
AOP

Boston Bruinsissa päättyi viime kaudella iso aikakausi, kun kaksi pitkäaikaista keskushyökkääjä löi hokkarit naulaan. Kauteen 2023-24 Bruins lähtee varmasti maltillisimmin odotuksin kuin edelliseen kauteen. Jopa pudotuspelit saattavat olla uhattuna.

Boston Bruinsin alakerta on Charlie McAvoyn johdolla yksi sarjan kovimmista. Yhdysvaltalaispuolustaja on yksi sarjan parhaista puolustajista ja syö todella isolla kädellä minuutteja.

Viime kaudella McAvoy naputti alkukauden loukkaantumisesta huolimatta 52 tehopistettä 67 otteluun. Uran paras noteeraus on 56 pistettä 78 otteluun toissa kaudelta. Nyt voidaan olettaa, että McAvoy pistää 70 pisteen rajan rikki ensimmäistä kertaa urallaan.

McAvoyn kanssa puolustuksen isoimpia tukipilareita ovat Hampus Lindholm ja Brandon Carlo. Kumpikin on isossa roolissa, kun puhutaan tasaviisikoin pelaamisesta ja erikoistilanteista.

Muilta osin puolustuksen pelaajat Matt Grzelcyk ja Derek Forbort mukaan luettuna ovat loistavia täytepelaajia, jotka toimivat erinomaisesti pelisysteemissä.

Kesän hankinta alakertaan oli vuoden sopimuksella yhdysvaltalaispuolustaja Kevin Shattenkirk. Shattenkirk on ollut NHL:n parhaita kiekollisia puolustajia urallaan, mutta viime kaudet ovat olleet heikkoja. Reilun miljoonan palkalla puolustaja on kuitenkin hyvä kokeilu.

Bruinsin maalilla torjuntavastuun tulevat jakamaan Vezina trophyn viime kaudella voittanut ruotsalaismaalivahti Linus Ullmark ja Jeremy Swayman.

Swayman teki kesällä vuoden mittaisen sopimuksen reilun 3,4 miljoonan dollarin palkalla. On hyvin mahdollista, että ensi kesänä Ullmark kaupataan eteenpäin, jotta vasta 24-vuotias Swayman voi olla pitkän ajanjakson ykkösmaalivahti Bruinsissa, kuten Tuukka Rask oli aikoinaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL