Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegas Golden Knights hakemaan toista putkeen!

Vegas Golden Knights juhlii arvokasta voittoa.
AOP

Hallitseva Stanley Cup -mestari pääsee lähtemään alkavaan kauteen 2023-24 suurena mestarisuosikkina jälleen. Joukkueessa ei isoja muutoksia tapahtunut tai joukkueen ei voi sanoa ainakaan heikentyneen. Golden Knights taistelee divisioonassaan voitosta kahden muun joukkueen kanssa.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights pääsi ylivertaisten pudotuspelien jälkeen juhlimaan viime kaudella seurahistoriansa ensimmäistä Stanley Cupia. Stanley Cup -finaaleissa joukkue murskasi Florida Panthersin viidessä ottelussa. Koko pudotuspeleissä Golden Knights hävisi kuudesti.

Golden Knights onnistui nappaamaan mestaruuden historiansa kuudennella kaudella NHL:ssä. Heti ensimmäisellä kaudella Golden Knights eteni Stanley Cup -finaaleihin, mutta Washington Capitals oli tulokasjoukkuetta vastaan viidessä ottelussa vahvempi.

GM Kelly McCrimmon on tehnyt loistavaa työtä. McCrimmon on uskaltanut tehdä kovia pelaajakauppoja läpi seurahistorian. Tästä osoituksena muun muassa Jack Eichelin ja Mark Stonen hankinnat hyökkäykseen sekä Alex Pietrangelon kiinnittäminen ykköspuolustajaksi.

Viime kesän suurimmat siirrot tapahtuivat hyökkäykseen, kun Reilly Smith kaupattiin Pittsburgh Penguinsiin ja viime kaudella St. Louis Bluesista hankittu Ivan Barbashev sai pitkän jatkosopimuksen. Muuten Golden Knights oli varsin vaisu markkinoilla, jokseenkin pakotettuna palkkakaton takia.

Viime kaudella Golden Knights keräsi runkosarjassa 51 voittoa ja yhteensä 111 pistettä ja voitti koko NHL:n läntisen konferenssin sekä Tyynenmeren divisioonan. Joukkueen sisäisen pistepörssin ykkönen oli loukkaantumisista huolimatta Eichel. Yhdysvaltalaistähti keräsi runkosarjan 67 otteluun 66 tehopistettä. Chandler Stephenson oli toiseksi paras pistemies takomalla 65 tehopistettä 81 otteluun.

Joukkueesta löytyi kolme yli 20 maalia tehnyttä pelaajaa ja näistä yksi oli Penguinsiin matkannut Smith. Vähintään kymmenen maalia onnistui tekemään yhteensä 12 pelaajaa. joista ainoa puolustaja oli Pietrangelo.

Tällä kaudella Golden Knightsin ainut tavoite on voittaa mestaruus uudelleen. Tyynenmeren divisioonan voitosta joukkue käy kovan taistelun Edmonton Oilersin kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL