Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa luvassa tasainen kierros? – Neljä ottelua keskiviikon pakkauksena

TPS:n kanadalaisvahvistus Aidan Dudas.
AOP

Liigassa pelataan keskiviikkona lähtökohtaisesti äärimmäisen tasainen neljän ottelun kierros. Liigassa kärkijoukkueista tulessa ovat Turun Palloseura ja Porin Ässät. Joukkueet kohtasivat viikonloppuna toisensa kahdesti ja näistä voitot menivät tasan. 

Liigassa on keskiviikkona tarjolla neljän ottelun kattaus. Turussa loistavasti kautensa aloittanut Tommi Miettisen valmentama Turun Palloseura isännöi Hämeenlinnan Pallokerhoa. Matias Lehtosen valmentamalla HPK:lla on allaan karu 6-1 -tappio hallitsevalle Suomen mestarille Tampereen Tapparalle lauantailta. HPK on kerännyt kahdeksaan otteluun neljä pistettä.

Vaasassa Sport saa vastaansa kovan takaiskun loukkaantumisten puolesta kärsineen Helsingin IFK:n. HIFK:lla on alla viikonlopun kierrokselta tappiot Lahden Pelicansille ja Tampereen Ilvekselle. Sport jäi lauantaina kotiottelussaan nollille Mikkelin Jukureita vastaan.

Viikonloppuna HIFK:n kustannuksella tappioputkensa katkaissut Lahden Pelicans isännöi KooKoota. KooKoo ei tällä kaudella ole voitoilla juhlinut, sillä kasassa on vasta kaksi voittoa, joista toinen on varsinaiselta peliajalta.

Jyväskylässä nähdään kova kamppailu, kun viisi voittoa seitsemästä kamppailusta napannut Jukka Rautakorven valmentama JYP kohtaa Porin Ässät. JYP:llä on koossa 13 pistettä seitsemään kamppailuun, kun Jere Härkälän valmentamalla Ässillä on kahdeksaan otteluun 15 pistettä.

Ennen keskiviikon kierrosta sarjaa johtaa Tappara. Tapparalla on viiden pisteen keula toista sijaa jakaviin Ässiin, Jukureihin, Ilvekseen, Rauman Lukkoon ja TPS:n.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga