Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan mestarisuosikille karmaiseva takaisku! – Superlahjakkuus loukkaantui

HIFK:n Aron Kiviharju loukkaantui.
AOP

Jääkiekon Suomen pääsarjassa Liigassa yksi suurimmista mestarisuosikeista on Helsingin IFK. HIFK on aloittanut syksyn hyvin ja voittanut huomattavasti enemmän pelejä kuin vuosi sitten samaan aikaan. HIFK:lle tuli kuitenkin merkittävä takaisku, kun joukkueeseen täksi kaudeksi siirtynyt huippulupaus loukkaantui.

Ville Peltosen valmentama Helsingin IFK on aloittanut Liiga-kauden todella etevästi. HIFK on kerännyt toistaiseksi seitsemään otteluun 12 pistettä. HIFK on tällä hetkellä kuuden ottelun mittaisessa pisteputkessa. Kauden avausottelun HIFK hävisi vieraskaukalossa Tampereen Tapparalle. Tämän jälkeen joukkue on saanut pisteitä jokaisesta ottelustaan. Parhaimmillaan HIFK oli jo neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Tiistaina joukkue sai kuitenkin karmaisevia uutisia, kun Turun Palloseurasta täksi kaudeksi HIFK:n riveihin siirtynyt puolustajalupaus Aron Kiviharju loukkaantui. Kiviharju joutuu leikkaukseen ja on sivussa peleistä nelisen kuukautta. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että puolustajalta jää alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisat väliin.

Vuonna 2006 syntynyt Kiviharju on pelannut tällä kaudella Liigassa yhteensä seitsemän ottelua. Näissä on syntynyt kaksi tehopistettä. Kiviharjusta povataan ensi kesän NHL:n varaustilaisuuden kärkinimiä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga