Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kova paljastus! – Suomalainen NHL-tähti jälleen sivussa

Dallas Starsin Roope Hintz onnistui jälleen maalinteossa.
AOP

NHL:ssä viime kaudella läntisen konferenssin finaaleihin yltänyt Dallas Stars on joutunut tulemaan koko harjoitusleirin toimeen ilman ykkössentteriään. Starsin suomalaishyökkääjä Roope Hintz on kärsinyt vammoista, joka on pitänyt isokokoisen hyökkääjän sivussa. Hintz on harjoitellut yksin, mutta peleissä häntä ei ole vaivojen takia nähty.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars on mielenkiintoisessa tilanteessa NHL:n runkosarjan alla. Starsin suomalaistähti Roope Hintz kärsii ylävartalovammasta, eikä ole ollut mukana yhdessäkään harjoitusottelussa, jotka ovat sujuneet Starsilta ailahtelevasti.

Päävalmentaja DeBoer ei ole lainkaan huolissaan suomalaishyökkääjän tilanteesta, eikä koe, että tämä tarvitsee peliaikaa harjoituskaudella.

– Hän on koko ajan paremmassa vireessä. Luistelee yksin harjoituksissa. Ei minulla tai meillä ole tarvetta nähdä häntä harjoitusotteluissa kaukalossa, kommentoi kanadalainen.

Hintzin pelipaikka rikkonaisesta leiristä huolimatta on kuitenkin turvattu.

– Hiton hieno homma, jos Hintzille kertyy yksi harjoitusottelu. Vaikka ei kertyisi yhtään, niin hänelle löytyy paikka runkosarjaan meidän kokoonpanosta. Tulemme tekemään tilaa sitä varten, naurahti DeBoer.

Hintzillä käynnistyy lokakuussa ensimmäinen vuosi kahdeksan vuoden mittaisesta sopimuksesta. Suomalainen tienaa kaudesta lähes 8,5 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL