Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Säkenöivä alku! – NHL-superlupaus viritteli todellisen tehoillan

St. Louis Blues taipui Connor Bedardin edustamalle Chicago Blackhawksille harjoitusottelussa.
AOP

NHL:ssä harjoitusottelut saivat perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa täysin uuden merkityksen, kun Chicago Blackhawks kohtasi St. Louis Bluesin. Blackhawksin paidassa esiintyi ensimmäistä kertaa jo pitkään kohuttu kanadalainen superlupaus Connor Bedard. Bedard teki debyyttinsä Bluesia vastaan ja oli heti merkittävässä roolissa.

Luke Richardsonin valmentama Chicago Blackhawks otti todella maukkaan voiton NHL:n harjoitusottelussa. Blackhawks kaatoi Craig Beruben valmentaman St. Louis Bluesin jatkoajalle venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin.

United Centerin yleisö sai ottelusta sitä mitä he tulivat hakemaan, sillä Blackhawksin superlupaus Connor Bedard oli pelipäällä debyytissään.

Bedard syötti kummatkin Blackhawksin maaleista ja etenkin jatkoaikamaali oli hieno kokonaisuus. Bedard pelasi Andreas Athanasioun vapaaksi Bluesin maalivahdin kanssa ja kanadalaishyökkääjä sai liruttaa pelivälineen maaliin.

Ottelussa Blackhawksin 1-0 -maalista avauserässä vastasi Philipp Kurashev. Kurashevin maaliin Bedard ja puolustajalupaus Kevin Korchinski tekivät esityön. Ottelun kolmannen erän puolivälissä Bluesin tähtihyökkääjä Robert Thomas iski 1-1 -tasoituksen.

Bedard sai ottelussa peliaikaa yhteensä 21.20 minuuttia, mikä oli hyökkääjistä ylivoimaisesti eniten. Puolustajista Seth Jones keräsi tuttuun tyyliin peliaikaa 24.45 minuuttia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL