Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dynastiaseura kriisissä! – Onko tässä NHL-joukkueen pelastaja?

Vancouver Canucksin Spencer Martin on kaupan. Onko hän Tampa Bayn pelastaja?
AOP

NHL:stä jysähti melkoinen uutinen torstain kunniaksi, kun Tampa Bay Lightning ilmoitti, että joukkueen tähtimaalivahti joutuu leikkaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että Lightning joutuu maalivahtikaupoille ennen lokakuussa käynnistyvää runkosarjaa. NHL:ssä on vielä muutamia maalivahteja ilman sopimusta, mutta myös yksi maalivahti, jolle tulisi uusi seura löytää.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning joutui mielenkiintoisen ja samalla todella ikävän ongelman eteen, kuten Kiekkofani.com aiemmin jo uutisoi.

Lightningin pitkäaikainen ykkösmaalivahti Andrei Vasilevskiy joutui selkäleikkaukseen, jossa maalivahdilta leikattiin lannelevytyrä. Vasilevskiy on lähtökohtaisesti sivussa kaksi ensimmäistä kuukautta NHL:n runkosarjasta.

Tälle kaudelle Lightning palkkasi kakkosmaalivahdiksi kokeneen ruotsalaismaalivahti Jonas Johanssonin kaksivuotisella sopimuksella. Johansson tienaa kaudessa 775 tuhatta dollaria.

Lightningilla on Johanssonin takana putkessa Matt Tomkins ja Huge Alnefelt. Alnefelt torjui viime kaudella 33 ottelua AHL-seura Syracuse Crunchin riveissä 90,4’n torjuntaprosentilla. Voittoja ruotsalaiselle kertyi 17 kappaletta.

Kanadalaismaalivahti Tomkins pelasi kaksi edellistä kautta SHL:ssä. Viime kaudella Färjestadt BK:n riveissä Tomkins pelasi 32 ottelua runkosarjassa ja voitti niistä 20. Torjuntaprosentti Kanadaa olympialaisissakin vuonna 2022 edustaneella maalivahdilla oli 91,1.

Lähtökohtaisesti tilanne on sellainen, että edellä mainitulla maalivahtikolmikolla Lightning ei olisi kauteen lähdössä. Lightningin uskotaan tekevän pelaajakauppaa ja yksi potentiaalinen maalivahti saattaisi löytyä Vancouver Canucksista.

Canucksissa edellisillä kausilla Thatcher Demkon kakkosmaalivahtina pelannut Spencer Martin tarvinnee uuden työpaikan, kun joukkue hankki Casey DeSmithin Montreal Canadiensista riveihinsä.

Martin on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 38 ottelua ja torjunut 14 voittoa. Canucksin lisäksi 28-vuotias maalivahti on pelannut Colorado Avalanchen maalilla kaudella 2016-17. Martin tienaa alkavasta kaudesta 762,5 tuhatta dollaria ja maalivahti on kesällä rajoittamaton vapaa agentti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL