Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähdelle jättimäinen jatkosopimus!

Minnesota Wildin Mats Zuccarello iski hattutempun Chicagoa vastaan.
AOP

NHL-urallaan kolmea seuraa edustanut Norjan kautta aikain kovin jääkiekkoilija Mats Zuccarello jatkaa tutussa seurassa. Zuccarellolla käynnistyy lokakuussa nykyisen sopimuksensa viimeinen kausi Minnesota Wildissa, joten jatkosopimusneuvottelut tulivat tarpeeseen. Näiden pohjilta pelaaja ja organisaatio pääsivät yhteisymmärrykseen norjalaisen jatkosta Yhdysvaltain jääkiekon pääosavaltiossa.

Dean Evasonin valmentama Minnesota Wild saa nauttia jatkossakin norjalaisvirtuoosi Mats Zuccarellon otteista. GM Bill Guerin on antanut norjalaiselle tähtihyökkääjälle kaksivuotisen jatkosopimuksen, jonka arvo on yhteensä 8,25 miljoonaa dollaria. Zuccarello tienaa jatkossa kaudesta 4,125 miljoonaa dollaria. Nykyisen sopimuksen palkka on kaudesta kuusi miljoonaa dollaria.

Norjalaispelaajan sopimuksessa on täysi siirron estävä pykälä, joten Wild ei häntä voi ilman suostumusta kaupata mihinkään. Ensimmäisellä sopimuskaudella palkka on 4,7 miljoonaa dollaria ja jälkimmäisellä kaudella 3,35 miljoonaa dollaria.

Syyskuussa 36 vuotta täyttänyt Zuccarello on alkujaan NHL:n varaamaton pelaaja. Oslosta kotoisin 173 senttiä pitkä laitahyökkääjä laukoo vasemmalta ja painaa reilut 80 kiloa.

Taitava pelintekijä teki ensimmäisen NHL-sopimuksen New York Rangersiin kaudeksi 2010-11. Rangersissa hyökkääjä vietti yhteensä reilut yhdeksän kautta ennen pelaajakauppaa Dallas Starsiin. Starsin paidassa otteluita kertyi runkosarjassa vain kaksi kappaletta, sillä koronapandemia keskeytti kauden 2018-19. Pudotuspeleissä hyökkääjä sai tililleen 13 ottelua ja iski näissä 11 tehopistettä.

Zuccarello siirtyi Starsista vapaana pelaajana viiden vuoden ja 30 miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella Wildiin, jossa neljän ensimmäisen kauden aikana on syntynyt yhteensä 218 tehopistettä. Kahdella edellisellä kaudella hyökkääjä on rikkonut 20 maalin rajapyykin ja on tehnyt 148 otteluun 146 tehopistettä. Zuccarello on muodostanut yhdessä Kirill Kaprizovin kanssa vaarallisen tutkaparin.

Koko uralla hyökkääjä on paukuttanut 766 otteluun NHL:n runkosarjassa 186 maalia ja yhteensä 573 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL