Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalainen huippulupaus osui heti! – NHL:n kanadalaisjoukkueelta hieno voitto

Ottawa Senatorsin Roby Järventie osui Toronto Maple Leafsia vastaan.
AOP

NHL:ssä yksi potentiaalinen pudotuspelijoukkue ensi kaudella on Ottawa Senators. Senators on kaikkien muutosten jälkeen aloittanut harjoituskauden ottelut erinomaisesti. Senators otti jo toisen voiton Toronto Maple Leafsista harjoituskauden aikana. Jälleen joukkueita erotti vain yksi tehty maali.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators jatkoi voitokasta NHL:n harjoituskauttaan. Senators kaatoi vieraskaukalossa Toronto Maple Leafsin jatkoajalle venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin.

Senatorsin sankariksi ottelussa nousi kanadalaispuolustaja Jakob Chychrun, joka iski joukkueensa 3-1 -maalin avauserässä ja niittasi jatkoajalla voittomaalin illan toisellaan.

Senatorsilta maalinteossa onnistui myös suomalainen huippulupaus Roby Järventie. Järventie vei joukkueensa heti ottelun toisella peliminuutilla johtoon. Suomalainen on pelannut kahdella edellisellä kaudella Belleville Senatorsin riveissä AHL:ssä 110 ottelua ja tehnyt näissä 27 maalia.

Vain viisi minuuttia myöhemmin joukkueen tshekkihyökkääjä Dominik Kubalik naulasi vieraat jo 2-0 -johtoon. Kubalik saapui Senatorsiin pelaajakaupassa Detroit Red Wingsistä. Samassa kaupassa Alex DeBrincat siirtyi Red Wingsin riveihin.

Maple Leafsilta maalinteossa ottelussa onnistuivat kesällä NHL:n varattu Easton Cowan, Mitch Marner ja kanadalaishyökkääjä Joseph Blandisi. Cowan varattiin Maple Leafsiin ykköskierroksella 28. vuorolla. Vasemmalta laukova 18-vuotias hyökkääjä iski London Knightsissa viime kaudella 68 otteluun 20 maalia ja yhteensä 53 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL