Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n pelaajayhdistys jyrähti – ”Pelaajat tarvitsee kunnioitusta…”

NHL: NHL Draft
AOP

NHL:ssä on viime vuosina ilmennyt erilaisia kohuja. Jotkut kohut ovat olleet jopa vuosien takaa, mutta etenkin kiusaamis- ja rasismikohuja on noussut pintaan viime kausina. Tuorein kohu liittyy Columbus Blue Jacketsiin, jonka päävalmentajaksi palkattu Mike Babcock joutui melko myrskyiseen tuuleen.

NHL:ssä käydään vuosittain niin sarjan kuin pelaajayhdistyksen välillä taisteluja. NHL puolustaa omistajia ja NHL:n pelaajayhdistys on pelaajien asialla.

NHL:n pelaajayhdistys pyrkii pitämään pelaajien puolia mitä tulee palkkaneuvotteluihin ja tiettyihin etuuksiin. NHL:n pelaajayhdistys pyrkii myös huolehtimaan pelaajista henkilökohtaisella tasolla.

Tuorein tapahtuma, mihin pelaajayhdistys on joutunut puuttumaan liittyy Columbus Blue Jacketsiin, jossa päävalmentajaksi palkattu Mike Babcock on ollut rikkomassa yksityisyyden suojaa. Lopulta Babcockin toiminnasta aiheutunut mediakohu pakotti kokeneen kanadalaisen eroamaan tehtävästään.

– Meidän pelaajat ansaitsevat tulla kuulluksi. Pelaajat tarvitsee kunnioitusta työpaikoillaan. Tällä kertaa ikävä kyllä tämä ei toteutunut Blue Jacketsissa. Organisaation ratkaisu jatkaa eteenpäin ilman Babcockia päävalmentajana oli täysin oikea ratkaisu, kommentoi NHLPA:n johtaja Marty Walsh.

Babcockilla on takanaan kiusaamiskohua liittyen Toronto Maple Leafsin Mitch Marneriin ja Detroit Red Wingsissä pelanneeseen Johan Franzeniin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL