Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadalaisseura sai uudet kasvot! – Tässä NHL-organisaation uusi kapteeni

Adam Lowry onnistui jälleen ohittamaan Laurent Brossoitin.
AOP

NHL:ssä viime kaudella pudotuspeleihin vuoden mittaisen tauon jälkeen tiensä selvittänyt Winnipeg Jets on valinnut uuden kapteenin. Joukkue pelasi viime kauden ilman kapteenia, kun tänä kesänä New York Rangersin kanssa sopimuksen tehneeltä Blake Wheeleriltä vietiin C-merkki rinnasta.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets lähtee uuden kapteenin voimin tulevaan kauteen. Jets on nimennyt uudeksi kapteeniksi joukkueen pitkäaikaisen luottohyökkääjä Adam Lowryn. Lowry edustanut koko uransa Jetsin organisaatiota.

– Kapteeniksi valituksi tuleminen kanadalaiseen NHL-organisaatioon on todella spesiaali juttu, kommentoi Lowry Jetsin tiedotteessa.

Jetsin varakapteeneina jatkavat tähtisentteri Mark Scheifele ja hurjan viime kauden tykittänyt Josh Morrissey.

Lowry on Jetsin kesän 2011 NHL:n varaustilaisuuden kolmannen kierroksen varaus. Kanadalaishyökkääjä poimittiin vuorolla 67. Ennen varaustaan Lowry tykitti WHL:ssä Swift Current Broncosin riveissä 37 tehopistettä 36 otteluun.

NHL-uransa aikana Lowry on tehnyt yhteensä 204 tehopistettä 621 otteluun. Kanadalaishyökkääjä on yksi NHL:n parhaimmista vastustajien pimentäjistä kolmossentterinä.

– Organisaation tasolla olemme olleet etuoikeutettuja seuratessamme Lowryn kehitystä varaustilaisuudesta tähän päivään. Pelikaverina Lowry on yksi arvostetuimmista, kommentoi pitkäaikainen GM Kevin Cheveldayoff kapteeniksi nimettyä pelaajaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL