Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Iso-Britannian kiekkotähti palaa Eurooppaan! – Ura NHL:ssä toistaiseksi ohi

Liam Kirk debytoi Mikkelin Jukurien paidassa.
AOP

Viime kaudella jääkiekkoa myös Suomessa pelannut Iso-Britannian ykköstähti Liam Kirk hautaa NHL-unelmansa toistaiseksi. Kirk palaa Pohjois-Amerikasta Eurooppaan sopimusteknisesti ja siirtyy pelaamaan yhteen vanhan mantereen kovimmista kiekkosarjoista.

23-vuotias Iso-Britannian Liam Kirk on purkanut sopimuksensa Arizona Coyotesin kanssa. Maltbyn kaupungista kotoisin oleva laitahyökkääjä siirtyy pelaamaan alkavaksi kaudeksi Tshekin pääsarjaan Litvinovin riveihin.

185 senttiä pitkä hyökkääjä oli Coyotesin seitsemännen kierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. Sheffield Steelersin kasvatti siirtyi Pohjois-Amerikkaan varauksen jälkeisellä kaudella OHL:n Peterborough Petesin riveihin kahdeksi kaudeksi. Tämän jälkeen matka jatkui Ruotsin kolmannelle sarjatasolle Hanhals IF:n riveihin HockeyEttaniin.

Kaudeksi 2021-22 Kirk palasi Pohjois-Amerikkaan, mutta pelasi vain kahdeksan ottelua AHL:ää Tucson Roadrunnersin riveissä. Viime kausi alkoi Pohjois-Amerikassa AHL:ssä ja ECHL:n puolella Atlanta Gladiatorsin riveissä. ECHL:ssä 15 otteluun syntyi tehot 5+6, mutta sieltä matka jatkui Liigaan Mikkelin Jukurien riveihin loppukaudeksi. Jukureissa syntyi 25 otteluun tehot 7+12.

Kevään 2021 MM-kisoissa Kirk teki seitsemän maalia seitsemään otteluun Iso-Britannian paidassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat