Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nämä pelaajat tarvitsevat vielä NHL-sopimuksen – ”Lukuisia tähtiä…”

Anaheim Ducksin kärkipelaajia, Trevor Zegras ja Jamie Drysdale.
AOP

NHL:n harjoitusleirit käynnistyvät syyskuun puolessa välissä. Ennen harjoitusleirejä NHL-joukkueet pyrkivät pääsemään yhteisymmärrykseen pelaajiensa kanssa tulevan kauden sopimuksista. Yksi pahoissa ongelmissa sopimuksien suhteen olevista joukkueista on Anaheim Ducks, jonka kaksi tulevaisuuden tähtipelaajaa ovat vielä vailla sopimusta.

NHL:ssä Anaheim Ducksin GM Pat Verbeek on tiukan paikan edessä tällä hetkellä. Verbeekin johtaman organisaation kaksi tulevaisuuden kulmakivipelaajaa ovat vielä ilman sopimusta, kun harjoitusleirien alkuun on vain kolmisen viikkoa aikaa.

Verbeekin tulee päästä ennen harjoitusleirien alkua sopimuksiin yhdysvaltalaishyökkääjä Trevor Zegrasin ja Jamie Drysdalen kanssa. Kummankin pelaajan tulokassopimus päättyi viime kauteen. Zegrasin kanssa puhutaan pitkästä sopimuksesta. Loukkaantumisten häirittyä kanadalaispuolustaja Drysdalen uraa voisi kuvitella, että tälle ollaan tekemässä varsin maltillista kahden tai kolmen vuoden mittaista sopimusta.

Zegras teki viime kaudella yhteensä 65 tehopistettä 81 otteluun. Drysdale pelasi vain kahdeksan ottelua runkosarjassa ilman tehopisteitä.

Ottawa Senatorsin GM Pierre Dorion on myös ongelmissa, sillä Dorionin tulee saada sopimukset maaliin keskushyökkääjä Shane Pinton ja venäläishyökkääjä Egor Sokolovin kanssa. Pinto lunasti viime kaudella lopullisesti paikkansa NHL:stä iskemällä täyteen runkosarjaan 20 maalia ja yhteensä 35 tehopistettä. Sokolovin NHL-läpimurto on vielä tekemättä.

Minnesota Wildin GM Bill Guerin joutuu kikkailemaan palkkakaton kanssa, mikäli haluaa saada kanadalaispuolustaja Calen Addisonin kiinni jatkosopimukseen. Addison teki NHL:ssä viime kaudella 62 otteluun 29 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL