Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä kiinnitti lupaavan pelaajan – ”Edullinen sopimus…”

Tampa Bay Lightningin Darren Raddysh sai jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä pitkään menestynyt Tampa Bay Lightning on tehnyt merkittävän kiinnityksen alakertaan. Lightning teki jatkosopimuksen kanadalaispuolustajan kanssa, joka lunasti viime kauden näytöillään vakituisen paikan NHL-kokoonpanosta. Sopimus on erinomainen sekä pelaajan, että organisaation kannalta.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning on yksi alkavan NHL-kauden mestarisuosikeista. Lightningin viime kausi pysähtyi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, joten pitkä kesä on antanut pelaajille mahdollisuuden toipua vaivoistaan.

Lightningin GM Julien BriseBois on tehnyt pelaajamarkkinoilla loistavaa työtä ja siitä kertoo tuore jatkosopimus kanadalaispuolustaja Darren Raddyshin kanssa. BriseBois kiinnitti 27-vuotiaan puolustajan kahden vuoden mittaiseen jatkosopimukseen, joka käynnistyy vasta vuoden päästä. Raddysh tienaa uudella sopimuksellaan yhteensä 975 tuhatta dollaria kaudesta, joten sopimuksen kokonaisarvo on 1,95 miljoonaa dollaria.

Raddysh teki vapaana agenttina sopimuksen Lightningin kanssa heinäkuussa 2021. Caledonin kaupungista, Ontarion provinssista kotoisin oleva 183 senttiä pitkä, oikealta laukova kiekollinen puolustaja ei ikinä saanut varausta NHL:n. Raddysh teki ensimmäisen NHL-sopimuksensa vasta viisi vuotta sitten Chicago Blackhawksin kanssa. Blackhawksista matka jatkui New York Rangersin organisaatioon, johon puolustaja ei kahden kauden jälkeen saanut enää jatkosopimusta.

Kahdella viime kaudella Raddysh sai Lightningin riveissä kokoon 21 ottelua ja iski näihin kolme tehopistettä. Viime kevään pudotuspeleissä kanadalainen pelasi kaikki kuusi ottelua ja keräsi tehot 1+1.

Tulevalla kaudella Raddysh taistelee kolmannen parin pelipaikasta yhdessä Zach Bogosianin kanssa Lightningin miehistössä. Oikealta laukovista puolustajista edellä ovat Nick Perbix ja Erik Cernak.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL