Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-joukkueen puolustus huippuluokkaa! – ”Todella monipuolinen…”

Detroit Red Wings, Moritz Seider
AOP

Viime kaudella komean nousun lähelle NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelipaikkoja tehnyt Detroit Red Wings on vahvistunut kesän aikana merkittävästi. Red Wingsin alakerta maalivahti Ville Husson edessä on ottanut melko ison askeleen eteenpäin. Tämä tekee Red Wingsistä vakavasti otettavan joukkueen pudotuspelitaisteluun.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings oli viime kaudella yksi NHL:n pirteimmistä yllätyksistä. Red Wings pelasi viisikkona keskinkertaista peliä, mutta onnistui keräämään runkosarjassa yhteensä 35 voittoa sekä 80 pistettä. Viimeiseen pudotuspelipaikkaan, joka meni Florida Panthersille jäi matkaa yhteensä 12 pistettä. Panthers keräsi runkosarjassa 42 voittoa.

Steve Yzerman on tehnyt kesällä joukkueen vahvistamiseksi merkittäviä siirtoja. Etenkin puolustusta kokenut GM on vahvistanut merkittävillä siirroilla. Hyökkäykseen on tullut neljän pelaajan verran lisää laatua, mikä tekee kokonaisuutena Red Wingsistä vahvemman porukan.

Moritz Seider tähtenä puolustuksessa

Red Wingsin puolustuksen kruununjalokivi on saksalaispuolustaja Moritz Seider. Seiderin toinen kausi NHL:ssä oli vaikeampi kuin ensimmäinen, mutta saksalainen onnistui silti takomaan 42 pistettä. Tulokaskaudella saksalainen teki 50 pistettä.

Alkavalla kaudella Seiderin takana oikealta laukovia puolustajia on kaksi kappaletta. Jeff Petry saapui Montreal Canadiensista tuomaan taitoa kakkospariin ja Justin Hollin Yzerman kiinnitti vapailta markkinoilta. Holl pelasi uransa aiemmat kaudet Toronto Maple Leafsin riveissä.

Vasemmalle puolelle Yzerman hankki lisää kiekollista taitoa Shayne Gostisbeheren muodossa. Viime kaudella Red Wingsin alakerrassa erinomaista osaamista näytti Jake Walman, joka sai talvella kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Walman iski viime kaudella yhteensä 18 tehopistettä 63 otteluun.

Vasemmalla puolella peliajasta taistelevat myös suomalaispuolustaja Olli Määttä ja kokenut Ben Chiarot. Chiarot teki viime kesänä jättimäisen sopimuksen vapaiden markkinoiden kautta Red Wingsiin. Tätä sopimusta on vielä kolme vuotta jäljellä. AHL:n puolella tyrkyllä NHL:n myös ruotsalaislupaus Simon Edvinsson, joka sai viime keväänä ensi kosketuksensa NHL-jäille.

Red Wingsin todella monipuolinen puolustus voi olla iso ase alkavalla kaudella, mikäli Lalonden pelisysteemi toimii kuten organisaatiossa on suunniteltu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL