Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Onko tässä NHL:n paras puolustus? – ”Käsittämätön määrä taitoa…”

Pittsburgh Penguins juhlii maalia.
AOP

NHL:n runkosarjan alkuun on enää noin kaksi kuukautta. NHL:n harjoitusleirit käynnistyvät syyskuun puolella, jolloin nuoret pelaajat lähtevät hakemaan paikkaa kirkkaista valoista heti runkosarjan alusta alkaen. Yksi ensi kauden mielenkiintoisimmista joukkueista on todella kokenut Pittsburgh Penguins. Penguins on vahvistunut kesällä ja joukkueelta odotetaan menestystä.

GM Kyle Dubasin johtoon siirtynyt Pittsburgh Penguins on yksi alkavan NHL-kauden mielenkiintoisimmista joukkueista. Dubas on tehnyt uutena GM:nä merkittäviä siirtoja vahvistaakseen Mike Sullivanin valmentamaa joukkuetta. Viime kaudella Penguins jäi ulos pudotuspeleistä ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuosikymmeneen.

Penguinsin puolustus on todella mielenkiintoisessa tilanteessa, sillä Dubas hankki alakertaan todella merkittävän vahvistuksen. Dubas iski kultasuoneen kiinni ja teki pelaajakauppaa San Jose Sharksin kanssa. Dubas hankki Sharksin paidassa viime kaudella yli sata pistettä tehneen ruotsalaispuolustaja Erik Karlssonin Penguinsiin. Tämä tarkoittaa sitä, että Penguinsissa on kenties koko sarjan kiekollisesti pätevin oikea puoli puolustuksessa.

Karlssonin hankinnan myötä Penguinsin pitkäaikainen ykköspuolustaja Kris Letang tippuu kakkospariin ja vastuu laskee merkittävästi aiemmista vuosista. Karlssonin saapuminen Penguinsin ylivoiman pyörittäjäksi tekee myös joukkueesta entistä vaarallisemman.

Vasemmalla puolella joukkueen puolustuksesta löytyy viime kaudella läpimurtokauden pelannut Marcus Pettersson sekä kiekollisesti lahjakas Ryan Graves. Graves jäi New Jersey Devilsin kanssa ilman sopimusta, joten Penguins pääsi naaraamaan taitavan puolustajan riveihinsä kuuden vuoden mittaisella edullisella sopimuksella.

Penguinsin puolustus kestää vertailun kaikkiin NHL-seuroihin. Puolustuksessa on käsittämätön määrä taitoa, joka todennäköisesti parantaa Penguinsin hyökkäyspelin tehokkuutta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL