Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaiselle NHL-tähdelle huima sopimus!

Los Angeles Kingsin Rasmus Kupari.
AOP

NHL:ssä kesällä maisemaa vaihtanut suomalaishyökkääjä Rasmus Kupari on saanut erinomaisen sopimuksen uudelta seuraltaan Winnipeg Jetsiltä. Kuparin uusi sopimus mahdollistaa Jetsille joukkueen vahvistamisen lähitulevaisuudessa sekä näyttöjen antamisen isomman lapun allekirjoittamiseen.

Rick Bownessin valmentama Winnipeg Jets on kiinnittänyt suomalaishyökkääjä Rasmus Kuparin jatkosopimukseen. GM Kevin Cheveldayoff antoi Kuparille kaksivuotisen jatkosopimuksen, jonka kokonaisarvo on kaksi miljoonaa dollaria.

Kupari tienaa kaudesta siis miljoona dollaria ja on rajoitettu vapaa agentti, kun tämä sopimus päättyy. Ensimmäisellä kaudella hyökkääjä tienaa 900 tuhatta dollaria ja jälkimmäisellä kaudella 1,1 miljoonaa dollaria. Vuosi ja 1,1 miljoonaa dollaria on jatkosopimuksen perustarjous kesällä 2025.

Kupari siirtyi Jetsiin kesäkuussa osana jättimäistä pelaajakauppaa, jossa tähtisentteri Pierre-Luc Dubois päätyi Los Angeles Kingsin riveihin. Kotkasta kotoisin oleva monipuolinen hyökkääjä oli Kingsin ykköskierroksen varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. Kings poimi hyökkääjän vuorolla 20.

23-vuotias oikealta laukova hyökkääjä on 188 senttiä pitkä ja painaa lähes 90 kiloa. Kupari on kolmella NHL:ssä vietetyllä kaudella pelannut 130 ottelua ja iskenyt yhteensä yhdeksän maalia sekä 29 tehopistettä. Kolmella edellisellä kaudella suomalainen on viihtynyt myös AHL:n puolella ja iskenyt 18 maalia sekä 40 tehopistettä. Ontario Reignin riveissä otteluja on kertynyt 58 kappaletta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL