Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan pudotuspeleihin tyrkyllä oleva joukkue kiinnitti hyökkääjän!

Laval Rocketin Danick Martel siirtyi HPK:n riveihin.
AOP

Viime kaudella Liigassa pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Hämeenlinnan Pallokerho on kiinnittänyt lisää taitoa hyökkäykseen. HPK on iskenyt kätensä kanadalaishyökkääjä Danick Marteliin. Martelilla on kokemusta NHL-kaukaloista.

HPK on tehnyt lähestyvää Liiga-kautta koskevan pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Danick Martelin kanssa. 28-vuotias kanadalaissentteri saapuu Hämeenlinnaan AHL-joukkue Laval Rocketista. Kaikkiaan Martelilla on AHL-kokemusta lähes 400 ottelun verran ja NHL:ssä mies on nähty 13 ottelussa.

Martel on pienikokoinen hyökkääjä, jolla on varressa mittaa 175 senttiä ja painoa lähes 80 kiloa. Drummondvillen kaupungista, Quebecin provinssista kotoisin oleva hyökkääjä on syntynyt joulukuussa vuonna 1994.

Martelin viime kausi jäi vajaaksi loukkaantumisen takia. Nyt hän onkin innoissaan uransa seuraavasta askeleesta vanhalla mantereella.

– Olen todella innoissani pelaajaurani seuraavasta vaiheesta Suomessa. En ole kuullut Liigasta hirveästi tarinoita, mutta tiedän että sarja on arvostettu ympäri maailmaa ja jääkiekon taso on korkea. Tiedän myös, että eurooppalaiset fanit ovat todella hyviä ja äänekkäitä, joten en malta odottaa tunnelmaa otteluissa, heittää Martel koukun myös HPK:n kannattajille organisaation tiedotteessa.

Ennen ammattilaisuraansa Marten pelasi Blainville-Boisbriand Armadan riveissä QMJHL:ää reilun kolmen kauden ajan. Ammattilaisura käynnistyi AHL:stä kaudella 2015-16 Lehigh Valley Phantomsin riveistä. Parhaalla AHL-kaudella hyökkääjä on tehnyt 40 tehopistettä. Se on syntynyt kahdesti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga