Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n mestarisuosikki varasi taitoa! – Syvyys jäi vähäiseksi

Oshawa Generalsin Calum Ritchie oli Colorado Avalanchen ykköskierroksen varaus.
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. Colorado Avalanche pääsi varaamaan kahdesti ensimmäisellä kierroksella, mutta yhteensä vain viisi pelaajaa koko varaustilaisuudessa.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche voitti Stanley Cupin kesällä 2022. Tällä kaudella peleille päätös tuli heti ensimmäisellä kierroksella, kun Seattle Kraken oli vahvempi seitsemän ottelua kestäneessä sarjassa. Avalanchen kausi meni pilalle pitkälti loukkaantumisten takia.

Tulevaa kautta Avalanche valmistelee hyvistä asetelmista ja organisaation GM Chris MacFarland pääsi poimimaan Nashvillen varaustilaisuudessa yhteensä viisi pelaajaa riveihinsä. Näistä kaksi varausta osui avauskierrokselle ja loput kolmelle viimeiselle kierrokselle.

Ensimmäisellä kierroksella 27. vuorolla Avalanche poimi kanadalaishyökkääjä Calum Ritchien ja vuorolla 31 venäläispuolustaja Mikhail Gulyayevin.

188 senttiä pitkä oikealta laukova Ritchie on keskushyökkääjä, joka on pelannut kaksi edellistä kautta OHL:n Oshawa Generalsin riveissä. Viime kaudella hyökkääjä oli piste per peli pelaaja tekemällä 59 otteluun 24 maalia ja 59 tehopistettä. 124 otteluun OHL-uralla Bramptonin kaupungissa, Ontarion provinssissa syntynyt hyökkääjä on tehnyt yhteensä 104 tehopistettä. Kanadan alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa MM-kisoissa Ritchie teki seitsemään otteluun kolme maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä.

Gulyayev on kotoisin Novosibirskin kaupungista, Venäjältä. Pienikokoinen 179 senttiä pitkä vasemmalta laukova puolustaja pelasi menneellä kaudella yhteensä 13 KHL-ottelua Avangard Omskin riveissä ja iski näissä yhden tehopisteen. MHL:ssä Omskie Yastrebyssä 22 otteluun syntyi 25 tehopistettä.

Viidennellä kierroksella Avalanche poimi venäläispuolustaja Nikita Ishimnikovin ja viidennellä kierroksella kanadalaispuolustaja Jeremy Hanzelin. Seitsemännen kierroksen vuorolla Avalanche nappasi slovakialaishyökkääjä Maros Jidlickan.

Ensi kaudelle Avalanchella on toistaiseksi neljä varausvuoroa. Vuorot ovat ensimmäisen kierroksen lisäksi neljännelle,  kuudennelle ja seitsemännelle kierrokselle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL