Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n yllättäjäjoukkueelta todella kova varaustilaisuus! – Tshekkitähti löysi erinomaisen kodin

Yhdysvaltain maalivahti Trey Augustine ja tshekkihyökkääjä Eduard Sale
AOP

NHL:n varaustilaisuus järjestettiin tänä vuonna 2023 Nashvillessa. NHL:n varaustilaisuudessa varattiin jälleen seitsemän kierroksen verran pelaajia NHL:n eli yhteensä 224 nuorta jääkiekkoilijaa sai maailman parhaan jääkiekkosarjan organisaation huomion. Seattle Kraken varasi menestyksekkäästä kaudesta huolimatta erinomaisen määrän talenttia tulevaisuuteen.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken selvitti tiensä viime kaudella ensimmäisen kerran NHL:n pudotuspeleihin. Lopulta stoppi tuli toisella kierroksella, kun Dallas Stars oli seitsemän ottelun mittaisen sarjan jälkeen vahvempi voitoin 4-3.

GM Ron Francis on tehnyt NHL:n nuorimman organisaation kanssa erinomaista työtä. Ensimmäinen kausi oli vaikea, mutta toiselle kaudelle löytyi pelillinen identiteetti, jonka varaan koko organisaation tulevaisuutta on hyvä rakentaa.

Tämän kesän varaustilaisuudessa Kraken pääsi varaamaan yhteensä kymmenen pelaajaa joukkueen tulevaisuutta varten ja näistä viisi pelaajaa varattiin ensimmäisen 84 pelaajan joukossa.

Ensimmäisellä kierroksella Francis pääsi huutamaan tshekkihyökkääjä Eduard Salen nimen 20. vuorolla. Sale on yksi ikäluokkansa taitavimmista tshekkipelaajista. 188 senttiä pitkä vasemmalta laukova laitahyökkääjä on kotoisin Brnon kaupungista.

Hyökkääjä teki viime kaudella kotikaupunkinsa HC Kometa Brnon joukkueessa 43 otteluun 14 tehopistettä Tshekin pääsarjassa. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa viiteen otteluun syntyi neljä maalia. Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa syntyi seitsemään otteluun tehot 1+5.

Kuudennella kierroksella Kraken varasi suomalaismaalivahti Visa Vedenpään. 187 senttiä pitkä maalivahti on kotoisin Oulusta. Vedenpää pelasi Oulun Kärppien a-nuorten SM-sarjassa 31 ottelua viime kaudella. Alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Vedenpää torjui yhdessä ottelussaan voiton.

Toisella kierroksella Kraken varasi kahdeksan vuoron sisään kolme pelaajaa. Varaukset osuivat kanadalaishyökkääjä Carson Rehkopfiin, tanskalaishyökkääjä Oscar Fisker Molgaardiin ja kanadalaispuolustaja Lukas Dragiceviciin.

Kolmannen kierroksen varaus meni kanadalaispuolustaja Caden Pricelle ja neljännen kierroksen varaus valkovenäläishyökkääjä Andrei Loshkoon. Viidennellä kierroksella Francis kuulutti kanadalaispuolustaja Kaden Hammellin nimen. Kuudennella kierroksella Vedenpään lisäksi Kraken varasi ruotsalaishyökkääjä Zeb Forsfjällin ja seitsemännellä kierroksella kanadalaishyökkääjä Zacchyrya Wisdomin.

Krakenilla on ensi kesälle jäljellä vielä omat ensimmäisen ja toisen kierroksen varausvuorot. Myöhemmille kierroksille on yhteensä seitsemän varausvuoroa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL