Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan heittopussi teki kovan hankinnan!

NCAA Men's Hockey St Cloud Staten riveissä pelannut Ondrej Trejbal.
AOP

Liigassa viime kaudella koko letkan viimeiseksi jäänyt Lappeenrannan SaiPa on tehnyt kovan puolustukseen. SaiPa on hankkinut pitkään Pohjois-Amerikassa viihtyneen tshekkipelaajan ensi kauden kattavalla sopimuksella. Nyt SaiPalla on ensi kauden joukkueessaan yhteensä viisi ulkomaalaispelaajaa.

Ville Hämäläisen valmentama Lappeenrannan SaiPa on kiinnittänyt lisää fyysisyyttä alakertaan ensi kaudeksi. SaiPa on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen tshekkipuolustaja Ondrej Trejbalin kanssa. Sopimus sisältää myös option seuraavasta kaudesta.

Nove Mestosta kotoisin oleva Trejbal on 24-vuotias puolustaja, joka on 192 senttiä pitkä. Vasemmalta laukova reilut 80 kiloa painava tshekkipelaaja siirtyi kesken kauden 2017-18 Pohjois-Amerikkaan.

Trejbal pelasi ensimmäiset puolitoista kautta NAHL-liigassa Minnesota Wildernessin riveissä ennen siirtymistään NCAA:han eli yliopistosarjaan. Trejbal edusti neljän vuoden ajan St. Cloud Staten yliopistoa ja pelasi yhteensä 126 ottelua koulun riveissä. Näissä syntyi yhteensä 38 tehopistettä.

Viime kaudella St. Cloud Staten yliopistossa pelasi kaksi suomalaispelaajaa, kun Jami Krannila ja Toronto Maple Leafsin varaama Veeti Miettinen vahvistivat koulun hyökkäystä.

Ensi kaudeksi SaiPalla on kokoonpanossaan neljä yli 190 senttistä puolustajaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga