Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

78 miljoonaa dollaria! – Sebastian Aholle jättimäinen jatkosopimus

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho iski kolme maalia.
AOP

Carolina Hurricanes on kiinnittänyt suomalaisen supertähtensä Sebastian Ahon hurjaan jatkosopimukseen. Ahon jatkosopimuksen arvo on huimat 78 miljoonaa dollaria. Ahon tällä hetkellä voimassaoleva sopimus päättyy ensi kesänä.

Carolina Hurracanesin GM Don Waddell on kiinnittänyt suomalaistähti Sebastian Ahon hurjaan kahdeksan vuoden mittaiseen jatkosopimukseen. Sopimuksen kokonaisarvo on 78 miljoonaa dollaria.

Aho tienaa jatkosopimuksellaan 9,75 miljoonaa dollaria kaudesta. Nykyisen sopimuksen kausipalkka oli vain 8,46 miljoonaa dollaria kaudesta, joten kausipalkkaan tulee reilun miljoonan dollarin korotus.

Tänään 26. heinäkuuta 26 vuotta täyttävä keskushyökkääjä on Hurricanesin kakkoskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Hurricanes poimi Ahon koko varaustilaisuuden 35. pelaajana.

Urallaan tähän mennessä reilut 39 miljoonaa dollaria pelaamalla tienannut suomalainen on pelannut NHL:ssä yhteensä 520 ottelua. Näissä on syntynyt 218 maalia ja yhteensä 468 tehopistettä. Aho on parhaalla kaudellaan tehnyt 82 otteluun 83 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL