Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Entinen Liiga-tähti palaa Venäjälle!

Leijonien Juho Olkinuora torjui Tshekin Lukas Klokin laukauksen.
AOP

Tshekin maajoukkueessa urallaan olympialaisissa pelannut puolustaja Lukas Klok palaa vuoden tauon jälkeen KHL:n. Klok teki samaan joukkueeseen sopimuksen, mihin aikoinaan lähti Liigasta pelattuaan kaksi kautta Rauman Lukon riveissä. Viime kaudella tshekkipuolustaja pelasi kolmessa eri organisaatiossa.

Rauman Lukkoa kausilla 2019-21 edustanut tshekkipuolustaja Lukas Klok palaa vuoden tauon jälkeen KHL:n. Klok on tehnyt sopimuksen Neftekhimik Niznekamskin kanssa. Neftekhimik on selvittänyt kahdella edellisellä kaudella tiensä KHL:n pudotuspeleihin, mutta on tippunut aina ensimmäisellä kierroksella pois, kuten koko KHL-historiansa aikana.

Neftekhimikissä pelaa Klokin lisäksi ulkomaalaispelaajista kanadalaishyökkääjä Anthony Camara. NHL:n varattuja pelaajia organisaation riveissä on viisi kappaletta. Näistä 2000-luvulla syntyneitä venäläisiä on kaksi pelaajaa eli Vancouver Canucksin varaama hyökkääjä Dmitry Zlodeyev ja San Jose Sharksin varaama puolustaja Yevgeni Kashnikov.

Klok iski Lukossa kahdella Liiga-kaudellaan yhteensä kahdeksan maalia ja 44 tehopistettä. Kaudella 2021-22 Neftekhimikin paidassa puolustaja iski 44 otteluun 31 tehopistettä.

Viime kaudella tshekkiläinen pelasi AHL:ssä Tucson Roadrunnersissa neljä ottelua ennen paluuta Eurooppaan. SHL:ssä Rögle BK:n riveissä 11 otteluun syntyi yksi syöttöpiste. HC Luganossa Sveitsin NL-liigassa 18 otteluun Klok teki viisi maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä runkosarjaan. Kahdeksaan pudotuspeliotteluun syntyi tehot 0+3.

28-vuotias Ostravasta kotoisin oleva puolustaja laukoo vasemmalta ja on 185 senttiä pitkä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL