Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n sensaatiojoukkueen valmentajalle jatkopesti

Dave Hakstol Seattle Krakenin penkin takana.
AOP

NHL:ssä kaksi vuotta vaikuttanut Seattle Kraken on tehnyt jatkosopimuksen seuraa palvelleen päävalmentajan kanssa. Kraken kiinnitti ilman sopimusta ensi kaudesta olleen Dave Hakstolin mittavaan sopimukseen. Kraken selvitti tiensä pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa viime kaudella.

Seattle Krakenin GM Ron Francis on antanut joukkueen päävalmentaja Dave Hakstolille kolmen vuoden jatkosopimuksen. Hakstol johdatti viime kaudella Krakenin historiassaan ensimmäistä kertaa NHL:n pudotuspeleihin, jossa kertyi seitsemän voittoa. Kraken taipui toisella kierroksella Dallas Starsia vastaan seitsemän ottelun sarjan jälkeen.

54-vuotias Hakstol on urallaan toiminut aiemmin Philadelphia Flyersin päävalmentajana sekä Toronto Maple Leafsin apuvalmentajana ennen Kraken-pestiään. Drayton Valleyn kaupungista, Kanadan Albertan provinssista kotoisin oleva Hakstol pelasi omalla urallaan korkeimmillaan IHL:ssä 1990-luvulla NCAA-uran jälkeen. Yhdysvalloissa Hakstol edusti Pohjois Dakotan yliopistoa.

Puolustajana pelannut Hakstol ei saanut ikinä NHL-varausta. Valmentajauran Hakstol aloitti heti peliuran päätyttyä USHL:stä Sioux City Musketeersin riveistä ja toimi organisaatiossa neljän vuoden ajan. Kaudesta 2000-01 alkaen Hakstol toimi aina kesään 2015 asti Pohjois-Dakotan yliopiston valmennustiimissä ja oli päävalmentajana 11 kauden ajan. Kanadalainen on toiminut myös Kanadan maajoukkueen päävalmentajana MM-kisoissa 2017 ja 2019.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL