Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kokenut voimahyökkääjä löi hokkarit naulaan – ”Nelivuotiaasta asti…”

Los Angeles Kingsiä edustanut Nate Thompson.
AOP

NHL:ssä todella makean uran pelannut yhdysvaltalaishyökkääjä Nate Thompson on ilmoittanut päättävänsä uransa. Thompson pelasi yli 15 kautta NHL:ssä ja edusti yhdeksää eri organisaatiota. Parhaimmillaan hyökkääjä vietti viisi kautta Tampa Bay Lightningin palveluksissa.

Alaskan osavaltion pääkaupungista, Anchoragesta kotoisin oleva Nate Thompson on ilmoittanut lopettavansa uransa. Lokakuun viides päivä vuonna 1984 syntynyt hyökkääjä oli Boston Bruinsin kuudennen kierroksen NHL-varaus kesän 2003 varaustilaisuudessa. Kuudennen kierroksen varaukselle Thompsonin 844 ottelun NHL-ura oli jättimäinen onnistuminen.

– Nelivuotiaasta aina tähän päivään asti jääkiekko on ollut elämäni paras kaveri. Olen todella kiitollinen urastani ja kaikista ihmisistä keitä olen urani aikana tavannut sekä siitä keiden kanssa olen saanut ystävystyä. Hyvienkin tarinoiden tulee joskus päättyä, joten kiitos kaikille, jotka olette minua kannustaneet urani aikana, kommentoi Thompson NHL.comin jutussa.

Thompson ei pelannut NHL:ssä viime kaudella, kun Los Angeles Kings purki hyökkääjän try-out -sopimuksen harjoitusleirillä. AHL:ssä pelejä kertyi Kingsin farmijoukkue Ontario Reignin riveissä 30 kappaletta. Näissä syntyi tehot 1+5.

Yhdysvaltalainen pelasi urallaan pisimpään Tampa Bay Lightningia. Lightningin riveissä syntyi 305 otteluun 75 tehopistettä. Anaheim Ducksissa kolmen kauden aikana otteluja kertyi 159 kappaletta ja tehopisteitä 26. Jäähyminuutteja kovaotteiselle laitahyökkääjälle kertyi uralta yhteensä 401 minuuttia.

Thompson rikkoi urallaan kerran 2o tehopisteen rajan ja samalla kaudella rikkoutui myös ainut kymmenen maalin rajapyykki.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL