Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä kiinnitti voimahyökkääjän! – ”Tärkeä osa…”

St. Louis Bluesin Alexey Toropchenko
AOP

NHL:ssä viime kaudella pitkästä aikaa pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt St. Louis Blues on kiinnittänyt tärkeän pelaajan ensi kauden joukkueeseen. Blues on tehnyt jatkosopimuksen äärimmäisen lahjakkaan syvyyshyökkääjän kanssa, joka voi tulevaisuudessa antaa tarvittavaa tulitukea. 

Craig Beruben valmentaman St. Louis Bluesin hyökkäyspää on ensi kaudellakin kunnossa. Siitä pitää huolen GM Doug Armstrong. Armstrong hankki kesän markkinoilla syvyyttä keskikaistalle ja teki nyt jatkosopimuksen venäläisen voimahyökkääjän Alexey Toropchenkon kanssa. Toropchenko on tulevaisuudessa tärkeä osa Bluesin syvyyttä hyökkäyksessä.

Venäläisen sopimus Bluesin kanssa on kahden vuoden mittainen ja arvoltaan 2,5 miljoonaa dollaria. Kaudesta venäläishyökkääjä tienaa keskimäärin 1,25 miljoonaa dollaria. Toropchenko on rajoitettu vapaa agentti kesällä 2025, kun tämä sopimus päättyy, joten neuvotteluoikeudet säilyvät Bluesilla.

24 vuotta kesäkuussa täyttänyt Toropchenko on 191 senttiä pitkä laitahyökkääjä, jonka Blues varasi kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudessa neljännellä kierroksella. Blues käytti venäläiseen varausvuoron 113.

Kahdella ensimmäisellä NHL-kaudellaan venäläinen on takonut pienellä vastuulla 12 maalia ja yhteensä 21 tehopistettä 97 otteluun. Viime kaudella hyökkääjä vietti pääosan kaudesta NHL:ssä pelaamalla yhteensä 69 ottelua. AHL:ssä otteluja kertyi viisi kappaletta, kun edellisellä kaudella näitä oli 42. AHL-kaukaloissa Toropchenko on osoittanut kykynsä maalintekoon, sillä 47 otteluun on syntynyt 11 maalia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL