Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Supertähti vapautui markkinoille! – Onko tässä NHL-tähden uusi osoite?

Anthony Deangelo oli tehokas Rangersin puolustaja.
AOP

NHL:ssä uudelleenrakennukseen ajautunut Philadelphia Flyers päätyi rajuun ratkaisuun. Flyers ei saanut joukkueen tähtipuolustajaa kaupaksi, joten tämän sopimus ostettiin ulos. Tällä hetkellä yhdysvaltalainen on vapaa tekemään sopimuksen mihin tahansa joukkueeseen.

NHL:ssä Philadelphia Flyersin GM Daniel Briere on tehnyt kovia ratkaisuja ensimmäisinä kuukausinaan Flyersin seurajohdossa. Tuorein siirto oli yhdysvaltalaispuolustaja Tony Deangelon sopimuksen ulososto. Puolustajan sopimus vie Flyersin palkkakatosta kahden seuraavan kauden ajan reilut 1,6 miljoonaa dollaria.

Deangelolla oli vuosi sopimusta jäljellä, jonka tämä teki Flyersin kanssa viime vuonna. Deangelo kaupattiin Carolina Hurricanesista viime kesänä rajoitettuna vapaana agenttina Flyersiin vaihdossa kakkos-, kolmos- ja neloskierroksen varausvuoroon. Kakkoskierroksen vuoro on kesälle 2024, mutta kolmos- ja neloskierroksen vuorot on jo käytetty.

Yhdysvaltalaispuolustaja teki kahden vuoden mittaisen ja arvoltaan kymmenen miljoonan dollarin sopimuksen Flyersin kanssa. Deangelon ensimmäinen kausi Flyersissa ei sujunut ongelmitta.

Sewellin kaupungista, New Jerseyn osavaltiosta kotoisin oleva 28 vuotta lokakuussa täyttävä oikealta laukova puolustaja pelasi 70 ottelua John Tortorellan valmentamassa joukkueessa ja iski 42 tehopistettä. Hurricanesissa edellisellä kaudella puolustaja teki 51 pistettä 64 otteluun.

Vahvat huhut ovat viemässä Deangeloa takaisin Hurricanesin paitaan. Flyers ja Hurricanes neuvottelivat jo pelaajakaupasta, mutta siitä joukkueet eivät ikinä päässeet sopuun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL