Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-seura kiinnitti huippupuolustajan!

Travis Dermott on Leafsin lupaava puolustaja.
AOP

NHL:ssä uudelleenrakennuksen kourissa ja useamman kauden ajan ollut Arizona Coyotes on kiinnittänyt mielenkiintoisen pelaajan vahvistamaan alakertaa. Coyotes kiinnitti urallaan kahta eri NHL-seuraa edustaneen kanadalaisen varsin edullisella sopimuksella.

Andre Tourignyn valmentaman Arizona Coyotesin GM Bill Armstrong kiinnitti lisää vahvistusta alakertaan. Coyotes antoi vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Travis Dermottille.

Dermottin sopimus on kaksisuuntainen, eli puolustaja saa NHL:ssä ja AHL:ssä pelatessaan eri palkan. NHL:ssä palkka on 800 tuhatta dollaria kaudesta ja AHL:ssä 450 tuhatta dollaria. Dermott on urallaan tienannut tähän mennessä yli 6,3 miljoonaa dollaria pelaamalla.

Kanadalainen on kotoisin Newmarketin kaupungista, Ontarion provinssista. Vasemmalta laukova taitavasti liikkuva puolustaja on 183 senttiä pitkä ja painaa lähes sata kiloa. Toronto Maple Leafs varasi 27 vuotta joulukuussa täyttävän Dermottin NHL:n varaustilaisuudessa vuonna 2015. Maple Leafs poimi puolustajan toisella kierroksella vuorolla 34.

Dermott on NHL-urallaan kärsinyt loukkaantumisista ja siksi kehittyminen pelaajana on ollut epätasaista. Otteluja NHL:ssä on kertynyt Maple Leafsin ja Vancouver Canucksin riveissä yhteensä 279 kappaletta. Näissä on syntynyt yhteensä 14 maalia ja 55 tehopistettä.

Puolustaja siirtyi talvella 2022 vaihdossa kolmannen kierroksen varausvuoroon Maple Leafsista Canucksiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL