Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähtien täyttämä NHL-organisaatio teki kovat hankinnat!

Sam Steel jatkaa Ducksissa.
AOP

NHL:ssä Dallas Stars on pitkään ollut suomalaisittain yksi mielenkiintoisimmista organisaatioista. Starsissa on koko seurahistorian pelannut runsaasti eri suomalaispelaajia ja niin tapahtuu myös jatkossa. Organisaatio on kiinnittänyt Roope Hintzin ja Miro Heiskasen pitkiin sopimuksiin. Starsilla on ensi kaudella jälleen hyvä mahdollisuus menestymiseen, sillä joukkue on kesällä vahvistunut. 

Pete DeBoerin valmennuksessa NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin edennyt Dallas Stars on vahvistanut kahdella loistavalla pelaajalla rivejään. Vuoden GM:ksi valittu Jim Nill teki jo aiemmin tähtihyökkääjä Matt Duchenen kanssa sopimuksen, mutta nyt Nill vahvisti kahta alinta ketjua.

Nill antoi vuoden mittaiset sopimukset kokeneelle yhdysvaltalaishyökkääjä Craig Smithille ja kanadalaissentteri Sam Steelille.

34 vuotta syksyllä täyttävä Smith tienaa ensi kaudesta yhden miljoonan. Smith tunnetaan Nashville Predatorsin organisaatiosta, jossa monipuolinen hyökkääjä teki pitkän uran ennen siirtoa Boston Bruinsiin.

Smith oli Predatorsin neljännen kierroksen varaus kesän 2009 NHL:n varaustilaisuudesta. Oikealta laukova hyökkääjä on urallaan iskenyt NHL:ssä yhteensä 414 tehopistettä 853 otteluun. Viime kaudella Boston Bruinsin ja Washington Capitalsin riveissä syntyi yhteensä 64 otteluun 16 tehopistettä.

25-vuotias Edmontonin kaupungista, Albertan provinssista kotoisin oleva Steel on Anaheim Ducksin varaus kesältä 2016. Ducks nappasi Steelin ensimmäisellä kierroksella vuorolla 30. Steel tienaa ensi kaudesta 850 tuhatta dollaria ja on sopimuksen päättymishetkellä rajoitettu vapaa agentti, joten Starsilla säilyy Steelin oikeudet.

Viidellä NHL:ssä vietetyllä kaudella isokokoinen Steel on iskenyt 262 otteluun 93 tehopistettä. Viime kausi Minnesota Wildissa oli hyökkääjän paras. Tehopisteitä syntyi yhteensä 28 kappaletta 65 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL