Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä nähtiin mielenkiintoinen kauppa! – Moninkertainen Stanley Cup -voittaja vaihtoi maisemaa

Patrick Maroon on isokokoinen voimahyökkääjä.
AOP

NHL:ssä on nähty kesällä vain hyvin vähän pelaajakauppoja. Yksi merkittävä pelaajakauppa nähtiin kestomenestyjä Tampa Bay Lightningin ja Minnesota Wildin välillä. Lightning kauppasi veteraanihyökkääjänsä Wildiin vaihdossa varausvuoroon. Tämä avasi Lightningille sopimuspaikkoja lisää ja toi kovuutta Wildin ryhmään.

NHL:ssä on nähty mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun Tampa Bay Lightning kauppasi Pat Maroonin eteenpäin. Maroonin uusi osoite on Minnesota Wild. Lightning söi Maroonin palkasta 20 prosenttia, eli 200 tuhatta dollaria. Maroonin palkasta siis 800 tuhatta dollaria vaikuttaa Wildin tiukassa palkkakattotilanteessa.

Maroonin ohella Wildiin siirtyi Maxim Cajkovic. Cajkovic on 22-vuotias slovakialaishyökkääjä, joka on Lightningin kolmoskierroksen varaus kesältä 2019. 180 senttiä pitkä oikealta laukova hyökkääjä on kaksi edellistä kautta pelannut AHL:ää ja ECHL:ää.

Vaihdossa Marooniin ja Cajkoviciin Lightning sai Wildilta seitsemännen kierroksen varausvuoron kesän 2024 varaustilaisuuteen.

35-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä Maroon on kotoisin St. Lousin kaupungista, Missourin osavaltiosta. Maroon voitti kotikaupunkinsa NHL-joukkueessa eli St. Louis Bluesissa Stanley Cupin kesällä 2019. Tämän jälkeen hyökkääjä siirtyi Lightningiin, jossa voitti kaksi Stanley Cupia putkeen ja pelasi yhteensä neljissä finaaleissa putkeen.

190 senttiä pitkä voimahyökkääjä on pelannut NHL:n runkosarjassa yhteensä 729 ottelua ja iskenyt näissä 288 tehopistettä. Parhaalla kaudella hyökkääjä on tehnyt 43 tehopistettä kaudella 2017-18 edustaessaan Edmonton Oilersia sekä New Jersey Devilsiä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL