Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huippuseura sai mahtavan palautuksen! – NHL:n huippulupaus kaupattiin

Washington Capitals taipui Colorado Avalanchen vieraana,.
AOP

NHL:ssä toissakaudella Stanley Cup -mestaruutta juhlinut Colorado Avalanche on tehnyt jättimäisen pelaajakaupan. Avalanche kauppasi huippulupauksena pidetyn hyökkääjän eteenpäin. Kohteena oli kanadalaisorganisaatio Montreal Canadiens. Pelaajakaupassa Avalanche sai merkittäviä palasia tulevaisuuteen.

Colorado Avalanchen GM Chris MacFarland on tehnyt jättimäisen pelaajakaupan. MacFarland kauppasi kanadalaissentteri Alex Newhookin Montreal Canadiensin riveihin.

Vaihdossa Newhookiin Avalanche sai ykkös- ja kakkoskierroksen varausvuorot tulevan viikonlopun NHL:n varaustilaisuuteen. Ykkösvuoro on numerolla 31 ja kakkosvuoro on numerolla 37.

Ykköskierroksen varausvuoro on alkuperältään Florida Panthersin vuoro ja kakkoskierroksen varausvuoro on Canadiensin oma. Lisäksi pelaajakaupassa Avalanchen riveihin siirtyy Gianni Fairbrother.

Kanadalaispuolustaja Fairbrother on 22-vuotias pelaaja, joka on Canadiensin kolmoskierroksen varaus kesän 2019 NHL:n varaustilaisuudesta.

Canadiensiin siirtyvä Newhook on 22-vuotias keskushyökkääjä, jonka Avalanche varasi kesän 2019 NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella. Kanadalaishyökkääjän Avalanche nappasi 16. vuorolla.

178 senttiä pitkä hyökkääjä on kotoisin St. Johnsin kaupungista, Newfoundlandin ja Labradorin provinssista, eli hyvinkin itäisestä Kanadasta. Newhook on urallaan pelannut NHL:ssä 159 ottelua runkosarjaa ja iskenyt yhteensä 66 tehopistettä. Menneellä kaudella syntyi 82 otteluun 30 tehopistettä. Toissakaudella 71 otteluun 33 tehopistettä.

Newhoook on tällä hetkellä rajoitettu vapaa agentti ja tarvitsee sopimuksen ensi kaudeksi. Minimitarjous on 874 tuhatta dollaria yhdestä kaudesta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL