Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä jättikauppa! – Suomalaistähti vaihtoi maisemaa

Los Angeles Kingsin Rasmus Kupari.
AOP

NHL:ssä kovaa nousua huipulle viime kausina tehnyt Los Angeles Kings teki todella jättimäisen pelaajakaupan. Kings lähetti kolme runkohyökkääjää Winnipeg Jetsin riveihin vaihdossa huippusentteriin. Pelaajakaupassa liikkui myös suomalaispelaaja.

Los Angeles Kings on tehnyt kesäkuun kovimman pelaajakaupan. Kings on hankkinut kanadalaissentteri Pierre-Luc Duboisin riveihinsä Winnipeg Jetsin riveistä.

Vaihdossa Kings antaa Jetsille kolme hyökkääjää ja yhden kakkoskierroksen varausvuoron. Pelaajakaupassa Kanadaan siirtyvät Rasmus Kupari, Gabriel Vilardi ja Alex Iafallo. Varausvuoro on kesälle 2024.

Dubois on Columbus Blue Jacketsin varaus kesän 2016 NHL:n varaustilaisuudesta. Jarmo Kekäläisen johtama Blue Jackets varasi kanadalaisen koko varaustilaisuuden kolmantena pelaajana heti Auston Matthewsin ja Patrik Laineen jälkeen. Blue Jackets kauppasi Duboisin Jetsiin pelaajakaupassa, jossa toiseen suuntaan liikkui nimenomaan suomalaistähti Laine.

Dubois on 25-vuotias taitava kahdensuunnan keskushyökkääjä. 191 senttiä pitkä sentteri on kotoisin Ste-Agathe-des-Monts’n kaupungista Quebecin provinssista. Hyökkääjä on urallaan tienannut tähän mennessä vajaat 19 miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL