Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nashville Predators jatkaa pyrkimyksiään Pohjois-Amerikan ulkopuolella – Pekka Rinteelle uusi rooli

Pekka Rinne Predators.
AOP

NHL-seura Nashville Predators nimitti suomalaislegenda, Pekka Rinteen seuran Euroopan kehitysvalmentajaksi ja scoutiksi. Rinne päätti pitkän pelaajauransa kaksi vuotta sitten edustettuaan rapakon takana ainoastaan Predatorsia.

Pekka Rinnettä pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista suomalaismaalivahdeista. Vuonna 2018 NHL:n parhaalle maalivahdille myönnettävän Vezina Trophyn voittanut Rinne on Nashville Predatorsin seurahistorian ainoa pelaaja, jonka pelipaita on jäädytetty. Suomalainen edusti viisitoista vuotisella NHL-urallaan pelkästään Nashvillea.

Eläköitymisensä jälkeen Rinne on toiminut ahkerasti jääkiekon parissa ja viime vuonna hän työskenteli entisen seuransa erikoisneuvonantajana. Tulevalle kaudelle luvassa on kuitenkin uusi pesti, sillä Predators ilmoitti maanantaina tehneensä Rinteestä joukkueen uuden Euroopan kehitysvalmentajan ja pelaajatarkkailijan.

Rinne tulee työskentelemään pääsääntöisesti Suomesta käsin, mutta pitää tiiviisti yhteyttä Predatorsin valmennuksen ja maalivahtien kanssa. Joukkueen GM, Barry Trotz ilmoitti Rinteen valinnasta seuraavasti:

– Tämä organisaatio on täynnä hienoja ihmisiä, mutta kukaan ei ole parempi kuin Pekka. Olemme innoissamme, että hän haluaa jatkaa seuran parissa työskentelyä uudessa roolissa. Hänen kokemuksensa ja ammattitaitonsa tulee auttamaan meitä suuresti varsinkin Pohjois-Amerikan ulkopuolella.

Lähde: The Tennesean

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL