Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kulttihyökkääjälle jatko – ”Jättisopimus…”

Buffalo Sabresin kulttihyökkääjä Zemgus Girgensons
AOP

NHL:ssä tällä kaudella jo todella lähellä paikkaa pudotuspeleissä ollut Buffalo Sabres on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Sabres on kiinnittänyt kaupungissa kulttipelaajan maineeseen nousseen latvialaishyökkääjän jatkosopimukseen.

Buffalo Sabresin GM Kevyn Adams on tehnyt todellisen seurasopimuksen. Adams kiinnitti organisaatiossa pitkään palvelleen latvialaishyökkääjä Zemgus Girgensonsin vuoden mittaiseen sopimukseen. Latvian pääkaupunki Riiasta kotoisin oleva hyökkääjä tienaa ensi kaudesta 2,5 miljoonaa dollaria. Yhteensä hyökkääjä on tienannut reilut 15 miljoonaa dollaria tähän mennessä pelaamalla NHL:ssä.

188 senttiä pitkä taitava kahdensuunnan hyökkääjä on Sabresin ykköskierroksen varaus kesän 2012 NHL:n varaustilaisuudesta. Sabres poimi Girgensonsin koko varaustilaisuuden 14. pelaajana.

Tämän vuoron jälkeen muun muassa San Jose Sharks varasi vuorolla 17 tshekkihyökkääjä Tomas Hertlin, Chicago Blackhawks vuorolla 18 Teuvo Teräväisen ja Tampa Bay Lightning vuorolla 19 maalivahti Andrei Vasilevskiyn.

Girgensons on urallaan pelannut yhteensä 625 ottelua NHL:ssä ja näissä on syntynyt 174 tehopistettä. Tehotilasto on karusti 65 maalia pakkasella. Yhtään pudotuspeliottelua ei latvialaisen vyölle ole kertynyt.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL