Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähdelle muhkea sopimus!

Vancouver Canucks taipui New Jersey Devilsille. Jesper Bratt naulasi voittomaalin.
AOP

NHL:ssä hurjan nousun tällä kaudella pudotuspeleihin tehnyt New Jersey Devils on hienossa tilanteessa. Devils on tehnyt jatkosopimuksen ruotsalaistähtensä kanssa, jonka kaksi edellistä kautta ovat NHL:ssä olleet todella tehokkaat. Tuore jatkosopimus lupaa todella hyvää koko organisaation tulevaisuudelle.

Lindy Ruffin valmennuksessa NHL:n itäisen konferenssin pudotuspeleissä toiselle kierrokselle edennyt New Jersey Devils on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. GM Tom Fitzgerald kirjoitti ruotsalaishyökkääjä Jesper Brattin kanssa kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Tuoreen sopimuksen kokonaisarvo on hurjat 63 miljoonaa dollaria. Sopimuksessa on toisesta kaudesta alkaen siirron estäviä pykäliä.

Bratt tienaa kaudesta keskimäärin 7,875 miljoonaa dollaria. Kolmella ensimmäisellä kaudella Devils maksaa palkasta viisi miljoonaa dollaria allekirjoitusbonuksina. Yhteensä allekirjoitusbonuksina koko sopimuksesta maksetaan puolet eli 31,5 miljoonaa dollaria.

24-vuotias Tukholmasta kotoisin oleva laitahyökkääjä on Devilsin kuudennen kierroksen varaus kesän 2016 NHL:n varaustilaisuudesta. Bratt varattiin numerolla 162. 178 senttiä pitkä nopea vasemmalta laukova hyökkääjä on urallaan pelannut yhteensä 389 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 102 maalia sekä 276 tehopistettä. Kahdella viime kaudella hyökkääjä on merkkauttanut 73 pisteen kaudet. Tällä kaudella syntyi maaliennätys eli 32 osumaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL