Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridalla edessään merkittävä kesä! – Palkkakatossa vain kymmenen miljoonaa tilaa

Florida Panthersin pelaajat juhlii maalia.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaaleihin sensaatiomaisesti tällä kaudella edennyt Florida Panthers on todella mielenkiintoisessa tilanteessa kauden päätyttyä. Panthersilla on runko hyökkäyksen osalta todella hyvässä mallissa, mutta etenkin puolustusta organisaation tulee saada vahvistettua. Liikaa pelimerkkejä ei ole käytettävissä, joten kesästä tulee todella tärkeä koko organisaatiolle.

Paul Mauricen valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Florida Panthers on todella mielenkiintoisessa tilanteessa NHL-kauden päätyttyä. Joukkueen hyökkäys on loistavassa formussa kuten myös maalivahtitilanne, mutta puolustukseen joukkue tarvitsee laadukkaita pelaajia lisää.

Panthersin hyökkäyksen kolme kärkikenttää on sopimuksissa kiinni ensi kaudeksi, joten merkittäviä siirtoja GM Bill Ziton ei hyökkäykseen tarvitse tehdä. Zito todennäköisesti puntaroi Anthony Duclairin ja Sam Reinhartin tilanteita, sillä hyökkääjillä käynnistyvät viimeiset vuodet nykyisistä sopimuksistaan. Mikäli Duclairin tai Reinhartin kauppaamalla joukkue pystyisi hakemaan lisää syvyyttä, niin pelaajakaupat ovat mahdollisia.

Hyökkäykseen joukkue tarvitsee ainoastaan neloskenttään pelaajia ja parasta organisaation kannalta olisi se, että omia varauksia ja AHL-pelaajia pystyisi nousemaan NHL-kokoonpanoon.

Puolustuksen osalta tilanne on heikompi. Ensi kaudeksi sopimus on neljän puolustajan kanssa, joista kolme kuuluu kahteen kärkipariin. Brandon Montourilla ja Gustav Forslingilla käynnistyy nykyisten sopimusten viimeiset vuodet, kun taas Aaron Ekbladilla on sopimusta vielä kaksi vuotta jäljellä. Josh Mahura on kiinni sopimuksessa vielä ensi kauden ajan, mutta Mahuran rooli olisi parempi jatkossa olla seitsemäs puolustaja kokoonpanossa.

Ziton tulee pohtia tarkkaan haluaako hän jatkaa tshekkipuolustaja Radko Gudasin kanssa sopimusta ja pitää fyysistä puolustajaa kolmosparissa. Lisäksi joukkue tarvitsee yhden laadukkaan vasemmalta laukovan puolustajan.

Panthers on käyttänyt toistaiseksi reilut 73 miljoonaa dollaria palkkoihin, joten palkkatilaa on noin kymmenen miljoonaa jäljellä ensi kaudeksi. Tulevan kesän siirrot ovat merkittäviä tulevaisuuden kannalta, sillä ensi kauden jälkeen Panthersin tarvitsee tehdä sopimukset ainakin Anton Lundellin ja Eetu Luostarisen kanssa, jotka ovat rajoitettuja vapaita agentteja.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL