Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridan päävalmentaja antoi tunnustusta – ”He ansaitsivat sen…”

Florida Panthersin päävalmentaja Paul Maurice.
AOP

NHL:ssä saatiin uusi Stanley Cup -mestari, kun kuudetta kauttaan sarjassa pelaava Vegas Golden Knights juhlii mestaruutta. Golden Knights kaatoi Stanley Cup -finaaleissa Florida Panthersin viidessä ottelussa. Viimeinen viides finaali meni selvin lukemin Golden Knightsin nimiin. Tällä kaudella Suomi ei saanut uusia Stanley Cup -mestareita.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights on voittanut NHL:n mestaruuden eli Stanley Cupin. Golden Knights kaatoi Paul Mauricen valmentaman ja suomalaispelaajien edustaman Florida Panthersin otteluvoitoin 4-1. Viides ja samalla ratkaissut finaali meni Golden Knightsille tylyin 9-3 -lukemin.

Stanley Cup -finaaleissa ensimmäinen ottelu Las Vegasissa olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, mutta tämän jälkeen Golden Knights oli kenttätapahtumissa selvästi parempi joukkue. Panthers kärsi pudotuspeleissä loukkaantumisista, kuten kaikki joukkueet. Loukkaantumiset iskivät vain todella ikäviin pelaajiin, kun tähtihyökkääjä Matthew Tkachuk sekä ykköspuolustaja Aaron Ekblad kärsivät todella isoista vaivoista.

Loukkaantumisilla tappioita ei NHL:ssä selitellä koskaan ja samaa tyyliä jatkoi kokenut Panthersin päävalmentaja Maurice tappion hetkellä. Maurice antoi kunniaa vastustajalle.

– Golden Knightsille todella suuret onnittelut mestaruudesta. He ansaitsivat sen täysin. Golden Knights pelasi huimaa jääkiekkoa emmekä me pystyneet vastaamaan siihen vaatimustasoon.

Panthers nousi Stanley Cup -finaaleihin kaatamalla kolme eniten pisteitä kerännyttä joukkuetta NHL:n itäisen konferenssin puolella. Ensimmäisenä kaatui Boston Bruins, toisella kierroksella Toronto Maple Leafs ja konferenssifinaaleissa Carolina Hurricanes ei saanut yhtään ottelua Panthersilta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL