Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridalla tuttu sankari! – Teki NHL:n historiaa

Stanley Cup -finaalin ratkaisija, Carter Verhaeghe, Florida Panthers.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä nähtiin historiallinen kamppailu. Stanley Cup -finaaleissa Florida Panthers kaatoi kotiyleisönsä edessä pitkän kaavan kautta Vegas Golden Knightsin napaten historiansa ensimmäisen voiton finaaleissa. Panthers taipui vuoden 1996 finaaleissa Colorado Avalanchea vastaan suoraan neljässä kamppailussa. Panthersin sankariksi jatkoerässä nousi pelaaja, joka on ennenkin ratkonut otteluita jatkoerissä.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti pakkovoiton kotiyleisönsä edessä. Panthers kaatoi Bruce Cassidyn valmentaman Vegas Golden Knightsin jatkoerään venyneessä kolmannessa finaaliottelussa 3-2 -lukemin. Panthers kavensi ottelusarjan voitot 2-1’n. Neljäskin finaali pelataan Panthersin kotiluolassa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Panthersin sankariksi nousi tänä keväänä jo toistamiseen jatkoerässä maalinteossa onnistunut ykköskentän laitahyökkääjä Carter Verhaeghe. Verhaeghe pommitti ensimmäisen jatkoerän viidennellä minuutilla terävän laukauksen siniviivasta ohi Adin Hillin, joka pelasi toistaiseksi näiden finaalien heikoimman kamppailun. Hillille torjuntoja kertyi ottelussa yhteensä 20 kappaletta.

Panthers on nyt voittanut kymmenen jatkoeriin edennyttä ottelua putkeen alkaen keväästä 2021. Tänä keväänä Verhaeghe on ratkaissut jatkoerämaalilla jo ottelusarjan Boston Bruinsia vastaan. Verhaeghesta tuli ensimmäinen pelaaja NHL:n historiassa, joka on tehnyt perättäisillä kausilla vähintään kaksi jatkoerämaalia.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli jäähyminuuteitta tällä kertaa jäänyt Matthew Tkachuk, joka iski 1+1 tehot sekä arvokkaan 2-2 -tasoitusmaalin kolmannen erän lopulla. Tkachuk tasoitti ottelun pelikellon näyttäessä aikaa 57.47. Tkachuk teki esityön avauserässä Brandon Montourin iskemään 1-0 -maaliin. Montourilla on pudotuspeleissä koossa yhteensä seitsemän maalia.

Golden Knightsilta maalinteossa onnistuivat Mark Stone ja Jonathan Marchessault. Kumpikin laitahyökkääjä iski otteluun tehot 1+1. Sergei Bobrovsky pelasi ottelusarjan parhaan pelinsä Panthersin maalilla torjuen 25 kertaa. Maaleille venäläinen ei voinut mitään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL