Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tähtipuolustaja hehkuttaa joukkuekaveriaan – ”Hän on nostanut tasoaan!”

Alec Martinez naulasi maalin Floridan verkkoon.
AOP

NHL:ssä Stanley Cup -finaalit ovat edenneet pisteeseen, jossa kaupunki vaihtuu ensimmäisen kerran. Las Vegasissa pelatut kaksi ensimmäistä kamppailua menivät Vegas Golden Knightsin nimiin. Seuraavaksi Florida Panthersilla on mahdollisuus tulla ottelusarjassa tasoihin kotiyleisönsä tukemana.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights jatkoi vahvaa virettään NHL:n Stanley Cup -finaaleissa. Golden Knights kaatoi kotiyleisönsä edessä Paul Mauricen valmentaman Florida Panthersin tylysti 7-2 -lukemin. Golden Knights on kahden voiton päässä Stanley Cupista, kun ottelusarja siirtyy Panthersin kotijäälle.

Golden Knightsilta maalinteossa onnistui neljä eri pelaajaa. Yksi näistä oli Stanley Cupinkin urallaan ratkaissut puolustaja Alec Martinez. Martinez ratkaisi kesän 2014 Stanley Cup -finaalit Los Angeles Kingsin ja New York Rangersin välillä iskemällä jatkoerässä voittomaalin Kingsille ohi Henrik Lundqvistin.

Martinez iski kevään ensimmäisen maalinsa näissä pudotuspeleissä toisen finaaliottelun avauserän lopulla. Puolustajan terävä laukaus maskin takaa päätyi ohi voimattoman Sergei Bobrovskyn. Maaliin syöttöpisteen keräsi Jonathan Marchessault, joka teki ottelussa kaksi maalia. Martinez kehui Marchessaultin panosta koko joukkueen eteen viime aikojen osalta.

– Hän on nostanut tasoaan! Marchessault ei ole pelkästään tehnyt maaleja vaan on onnistunut tekemään ne tärkeisiin hetkiin, kehui kokenut puolustaja.

Marchessault naulasi 1-0 -johtomaalin toisessa ottelussa ja iski Panthersin selkärangan poikki kolmannen erän alussa 5-1 -maalilla. Kanadalaishyökkääjä teki myös tärkeän tasoitusmaalin Golden Knightsille konferenssifinaalien toisessa ottelussa Dallas Starsia vastaan reilut kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Golden Knights voitti ottelun lopulta ja siirtyi 2-0 -johtoon sarjassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL