Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä jättikauppa! – Jarmo Kekäläinen iski kultasuoneen

Ivan Provorov
AOP

NHL:ssä Philadelphia Flyers teki merkittävän siirron organisaationa eteenpäin kauppaamalla tähtipuolustajan eteenpäin. Flyers haali riveihinsä varausvuoroja ja muiden joukkueiden huonoja sopimuksia. Tähän kultasuoneen onnistui iskemään Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen, joka sai pelaajakaupan parhaan pelaajan riveihinsä todella kevyellä siirrolla.

Philadelphia Flyersin GM Daniel Briere teki ensimmäisen siirtonsa ja teki Flyersin tulevaisuuden kannalta merkittävän siirron. Briere kauppasi venäläisen tähtipuolustaja Ivan Provorovin eteenpäin. Pelaajakauppa oli kokonaisuudessaan kolmen joukkueen viritys.

Provorov päätyi pelaajakaupassa Columbus Blue Jacketsin riveihin, joka maksaa Flyersille kakkoskierroksen varausvuoron kesälle 2024 tai 2025, ja alkujaan Kingsin ykköskierroksen varausvuoron tälle kesälle. Kings maksoi siirtojen takarajalla Vladislav Gavrikovista ja Joonas Korpisalosta Blue Jacketsille ykköskierroksen vuoron, joka siirtyi nyt kaupassa Flyersiin.

Varsinaista pelaajakauppaa käytiin kuitenkin Los Angeles Kingsin ja Flyersin välillä, kun Kings lähetti Flyersiin maalivahti Cal Petersenin, puolustaja Sean Walkerin ja puolustajalupaus Helge Gransin, sekä kakkoskierroksen varausvuoron kesän 2024 varaustilaisuuteen. Petersenin sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä viiden miljoonan dollarin palkalla. Walkerilla on ensi kausi sopimusta jäljellä 2,65 miljoonan dollarin palkalla.

Pelaajakaupassa Kings syö Provorovin palkasta 30 prosenttia, joten Blue Jackets saa nauttia venäläisen palveluksista kahdella seuraavalla kaudella vain 4,725 miljoonalla dollarilla.

Blue Jacketsilla on nyt kaksi laadukasta vasemmalta laukovaa puolustajaa sopimuksissa kahdelle seuraavalle kaudelle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL