Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmaiseva takaisku! – NHL:n suomalaistähti sivuun Stanley Cup -finaalista

Florida Panthersin Eetu Luostarinen kiertää T.J. Brodieta.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaalit ovat käynnissä. Vegas Golden Knights vei ottelusarjan ensimmäisen kamppailun kotiyleisönsä edessä nimiinsä, mutta Florida Panthers himoitsee voittoa toisessa kamppailussa. Ottelusarjan toinen ottelu pelataan tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa Las Vegasissa. Tämän jälkeen on kolmen päivän tauko ennen Floridassa pelattavaa kolmatta ottelua.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers kaipaa Stanley Cup -finaaleissa voittoa Vegas Golden Knightsia vastaan. Bruce Cassidyn valmentama joukkue vei ensimmäisen osan nimiinsä selvin 5-2 -lukemin. Ottelussa Golden Knights iski kolme maalia päätöserään ja katkaisi Panthersin selkärangan. Ottelu oli 2-2 -tasatilanteessa 40 peliminuutin jälkeen.

Ottelusarjan toiseen kamppailuun Panthers sai ikäviä uutisia, kun ensimmäisenkin ottelun missannut suomalaishyökkääjä Eetu Luostarinen ei pysty pelaamaan toisessa ottelussa. Luostarisen vammasta ei ole tarkempaa tietoa.

Luostarinen on pudotuspeleissä muodostanut erinomaisen kolmoskentän yhdessä Sam Reinhartin ja Anton Lundellin kanssa. Mikäli Luostarinen on vielä pidempään sivussa kokoonpanosta, niin Panthersin mahdollisuudet Stanley Cupiin heikkenevät entisestään.

24-vuotias suomalaishyökkääjä omaa vielä edullista sopimustaan ensi kaudeksi Panthersin kanssa. Luostarinen tienaa vielä ensi kaudestakin 1,5 miljoonaa dollaria ja on tämän jälkeen rajoitettu vapaa agentti. Näissä pudotuspeleissä Carolina Hurricanesin kakkoskierroksella aikanaan varaama pelaaja on tehnyt kaksi maalia 16 otteluun.

Ottelusarjan toinenkin kamppailu käynnistyy kello 3.15 Suomen aikaa Las Vegasissa. Neljällä voitolla Stanley Cup -mestariksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL