Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Stanley Cup -finaalit käynnistyy – Vegasilla Floridaa vahvempi puolustus

Vegas Golden Knightsin Alex Pietrangelo ja Edmonton Oilersin Warren Foegele.
AOP

NHL-kauden todellinen kliimaksi eli Stanley Cup -finaalit käynnistyvät sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Finaaleissa paremmuutta selvittävät Vegas Golden Knights ja Florida Panthers. Otteluparista mielenkiintoisen tekee se, että kummallakin on monipuolinen sekä syvä hyökkäyskalusto. Tässä artikkelissa joukkueen hyökkäykset pääsevät vertailuun.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights tulee näissä Stanley Cup -finaaleissa saamaan todella kovan haasteen Paul Mauricen valmentamalta Florida Panthersilta. Ottelusarjassa kohtaa pelillisesti kaksi hyvinkin samanlaista joukkuetta. Puolustuspelaaminen on selkeästi Golden Knightsin vahvuus etenkin paperilla Panthersiin verrattuna.

Cassidyn valmentaman joukkueen puolustus on todella monipuolinen. Golden Knightsista löytyy laatua kaikkiin pareihin ja näissä pudotuspeleissä kolme puolustajaa on nauttinut keskimäärin yli 20 minuutin peliajasta ja muut puolustajat ovat jääneet reiluun 18 minuuttiin ottelua kohden. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueen puolustusta ei ole peluutettu loppuun.

Ykköspuolustaja Alex Pietrangelo on saanut lähes 24 minuuttia ottelua kohden peliaikaa, joka on todella maltillinen määrä, kun vertaa NHL:n muihin tähtipuolustajiin. Kiekollisesti Golden Knightsin ykköspuolustaja on Shea Theodore, joka pelaa kakkosparissa yhdessä Brayden McNabbin kanssa.

Panthersilla on tilanne täysin toinen. Neljä joukkueen kuudesta pelaavasta puolustajasta saa yli 20 minuutin peliaikoja. Viidentenä peliaikakeskiarvoissa on tshekkipuolustaja Radko Gudas reilun 18 minuutin peliajalla. Kuudes puolustaja eli Josh Mahura pelaa vain reilut 12 minuuttia ottelua kohden.

Brandon Montour pelasi runkosarjassa tehojen valossa korkealla tasolla ja sama on jatkunut pudotuspeleissä. Panthersin ykköspuolustaja on kuitenkin Aaron Ekblad, joka on puolustuksellisesti tärkein palanen koko kuusikkoa. Ekbladin vastuu on muuttunut tällä kaudella Montourin noustua kiekollisesti huomattavasti suurempaan rooliin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL