Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

NHL

Dallasin kausi päättyi katastrofiin – Tulevaisuus on kuitenkin kirkas

Dallas Starsin Joe Pavelski ja Roope Hintz.
AOP

NHL:ssä suomalaisten tähdittämä Dallas Stars taipui NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa Vegas Golden Knightsin käsittelyssä. Starsin kausi uuden päävalmentajan alaisuudessa oli menestys ja tulevaisuudessa on lupa odottaa vieläkin enemmän, kun joukkue rakentuu entistä vahvemmin nuoremman rungon varaan.

Pete DeBoerin valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt Dallas Stars jätti itsestään loistavan maun NHL-kartalle tämän kauden esityksillään. Roope Hintzin, Miro Heiskasen, Jason Robertsonin ja Jake Oettingerin tähdittämä joukkue pelasi laadukkaan runkosarjan. Stars sijoittui NHL:n läntisen konferenssin Keskisen divisioonan toiseksi.

NHL:n runkosarjassa Robertson teki henkilökohtaisen piste-ennätyksen paukuttaen yli 40 maalia ja yli sata pistettä. Heiskanen otti joukkueen kiekollisen ykköspuolustajan paikan ja Oettinger vakuutti ykkösmaalivahtina saatuaan kolmen vuoden mittaisen sopimuksen kesällä.

Starsin kokeneesta osastosta vielä sopimusta on jäljellä Radek Faksan, Jamie Bennin ja Tyler Seguinin kanssa useampi kausi. Organisaatio on kuitenkin siirtymässä kohti uutta tulemista, kun nuoret johtohahmot ovat edullisilla sopimuksilla kiinni ja lisää nuoria pelaajia on tulossa mukaan joukkueeseen.

Tällä kaudella täyden runkosarjan pelasi kanadalaissentteri Wyatt Johnston, joka merkkautti koko NHL:n kovimman maaliluvun, mitä tulee tulokkaisiin. Thomas Harley otti puolustuksesta paikan pudotuspeleissä pelaten ajoittain erittäin laadukkaasti. Ensi kaudella joukkueesta ottanee paikan Logan Stankoven ja Mavrik Bourque, jotka kumpikin pelasivat erinomaisesti junnuissa sekä AHL:ssä. Stankoven on mukana CHL:n finaaliturnauksessa eli Memorial Cupissa.

Starsilla on tällä hetkellä ensi kauden sopimuksissa kiinni reilut 75 miljoonaa dollaria. Starsin ehdoton tarve on oikealta laukova puolustaja ja yksi laadukas hyökkääjä kolmeen kärkikenttään. GM Jim Nillin ei kesällä isoja siirtoja tarvitse tehdä, mutta merkittävin voisi olla Ryan Suterin nykyisen sopimuksen mahdollinen ulososto, joka toisi 2,8 miljoonaa dollaria lisää palkkatilaa kahdelle seuraavalle kaudelle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL