Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Leijonilla on suuri mahdollisuus! – Tämä asia ratkaisee illan Kanada-taiston

Mikko Rantanen Tanskaa vastaan.
AOP

Jääkiekon MM-kisoissa on torstaina luvassa puolivälierät. Kaksi ensimmäistä puolivälierää käynnistyy 16.20 alkaen, mutta isäntämaat Suomi ja Latvia ovat tulessa kello 20.20 alkavissa ottelussa. Suomi kohtaa Tampereella viime kesän finaalivastustaja Kanadan ja Latvia saa testiinsä Ruotsin Riikassa pelattavassa ottelussa. Suomen jääkiekkomaajoukkueelta odotetaan reilua tason nousua puolivälierään heikosti sujuneen alkulohkon jälkeen.

Jukka Jalosen valmentama Suomen jääkiekkomaajoukkue sijoittui Tampereella pelatussa alkulohkossa kolmanneksi. Suomi hävisi päävastustajilleen Yhdysvalloille ja Ruotsille. Yhdysvallat kaatoi Suomen selvin 4-1 -lukemin ja Ruotsi oli voittolaukauskilpailuun edenneessä ottelussa vahvempi 2-1 -lukemin. Muut ottelut Suomi selvittikin selvin lukemin.

Puolivälierässä Suomi kohtaa Arizona Coyotesin päävalmentajana NHL:ssä toimivan Andre Tourignyn johtaman Kanadan. Kanada ja Suomi ovat kohdanneet toisensa kolmissa edellisissä MM-kisoissa loppuottelussa. Näistä voitot ovat Suomelle 2-1. Ainut tappio oli toissa keväänä Latviassa pelatuissa kisoissa, kun Kanada oli jatkoerään venyneessä ottelussa parempi 3-2 -lukemin.

Näissä kisoissa Kanadan tehomies on ollut Calgary Flamesia edustava puolustaja MacKenzie Weegar, joka teki seitsemään otteluun kolme maalia ja yhteensä yhdeksän pistettä. Kanadan paras maalintekijä alkusarjassa oli viidellä osumallaan Coyotesia edustava Lawson Crouse. Crouse pelasi Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa MM-kisoissa 2016, jolloin Suomi kaatoi Kanadan puolivälierässä 6-5 -lukemin.

Suomen maajoukkueen tehokkain pelaaja alkusarjassa oli kahdeksalla syöttöpisteellä Colorado Avalanchen Stanley Cup -voittaja Mikko Rantanen. Rantaseen kääntyykin kaikki katseet torstain ottelussa. Mikäli Rantanen löytää turnauksessa ensimmäistä kertaa sellaisen vireen, mitä esimerkiksi NHL:n pudotuspeleissä, niin Kanada tulee olemaan ongelmissa.

Rantasen lisäksi Leijonien NHL-vahvistuksista Detroit Red Wingsiä edustava puolustaja Olli Määttä ovat ilman maaleja. Leijonien pelaajista kolmella pelaajalla on koossa kolme maalia ennen ratkaisuotteluita. Nämä pelaajat ovat Kasperi Kapanen, Sakari Manninen ja Teemu Hartikainen.

Suomen maalilla Kanadaa vastaan aloittaa tuttuun tyyliin Emil Larmi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat