Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

MM-kisoissa lippuskandaali! – ”Miten on mahdollista?”

Tampereen Nokia Areena.
AOP

Jääkiekon MM-kisoissa pelataan torstaina ensimmäiset ison panoksen ottelut, kun sekä Riikassa, että Tampereella pelataan kaksi puolivälierää. Tampereella Yhdysvallat pelaa Tshekkiä vastaan ja päivän jälkimmäisessä ottelussa Suomi kohtaa Kanadan. MM-kisojen puolivälieräpäivänä lipunmyynti ei ole selvästikään toiminut suunnitellulla tavalla.

Jääkiekon MM-kisoissa on torstaina käynnistyneet ensimmäiset merkitykselliset pelit, kun alkulohkovaiheen jälkeen on vuorossa puolivälierät. Puolivälierien voittajat selvittävät tiensä mitalipeleihin. Välierät ovat vuorossa lauantaina ja ne pelataan Tampereella.

Suomen puolivälierävastus selvisi jo tiistaina ennen Suomen viimeistä peliä, joka oli Tanskaa vastaan. Suomi kohtaa omassa puolivälierässään Kanadan, jota vastaan Jukka Jalosen valmentama joukkue on pelannut MM-finaalissa kolmissa edellisissä kisoissa putkeen. Näistä voitot ovat Suomelle 2-1.

Vielä kolmisen tuntia ennen MM-kisojen tähän asti isointa peliä on tarjolla suhteessa kovinkin edullisia lippuja. Suomen ja Kanadan väliseen otteluun saa alakatsomoon lipun 235 euroon ja alakatsomon päätyihin 175 euroa kappaleelta. Päähän, johon Kanada hyökkää kaksi erää on tarjolla lippuja myös yläkatsomoon. Nämä ovat hinnaltaan vain 135 euroa kappaleelta.

Lähtökohtaisesti on uskomatonta, että alkusarjaan liput Suomen otteluihin menee kuin kuumille kiville, mutta puolivälierään huippumaata vastaan lippuja on saatavilla vielä luukulta, mikäli ihminen haluaa kamppailua mennä katsomaan. Suomi ja Kanada tarjoavat varmasti jääkiekkoviihdettä 175 eurolla, kun taas Suomi ja Unkari sitä ei välttämättä samalla rahalla tarjonnut.

Tarvitsee pitkänlinjan jääkiekkoihmisenä kysyä yksinkertainen kysymys, eli: ”Miten on mahdollista?”, että lippuja on vielä tarjolla loistavaan otteluun?

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat